Amica Educa: “Vještine komunikacije i empatije”

18. Aprila 2016.

20. Aprila 2016.

9:00 To 13:00

Klosterska 13, Tuzla

Event Description

I modul će se održati 18. – 20. aprila 2016. – 09:00 do 13:00h u prostorijama Udruženja “Amica Educa”.

Radionice su namijenjene svim osobama koje se susreću sa poteškoćama u komuniciranju, u odnosima sa drugim ljudima, koje se često suočavaju sa osjećanjem nesigurnosti, frustracije, bespomoćnosti, ljutnje, straha. Također su namijenjene svim osobama zainteresiranim za usavršavanjem vlastitih vještina komuniciranja, povećanjem samopouzdanja i samosvjesnosti te poboljšanje kvaliteta svog mentalnog i socijalnog zdravlja općenito.

Voditelji radionica su Ivona Erdeljac i Sead Gazibegović, treneri “Vještina komunikacije i empatije”.

Po završetku sva tri modula, učesnicima će biti dodijeljeni certifikati izdati uz saglasnot Ministarstva za rad, socijalnu politiku i povratak TK.

Više informacija u priloženom pozivu ili putem telefona 035 248 910 ili e-maila: educa@amica-educa.com

Visited 222 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Dom mladih, II tuzlanske brigade, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

26. Oktobra 2016. To 27. Oktobra 2016.

19:00 To 22:00

KAD SE NEKO VOLI, VOLI SE – DEVETI ZAREDOM KONCERT !

In Memoriam of EKV naš je način da ta lijepa sjećanja sačuvamo od zaborava.

Koncertima ćemo obilježiti dvadeset drugu godišnjicu od prerane Milanove smrti i to koncertima SA BIVŠIM ČLANOVIMA EKATARINE VELIKE.
EKV je definitivno obilježio 80-e, bili su jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih bendova bivše države, a danas se njihova muzika s pravom smatra obaveznom lektirom.

 

Kuća plamena mira, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

20. Novembra 2015.

17:00 To 19:00

Muzika, meditacija i ples u jedinstvenom iskustvu duhovne muzike. Obasjaćemo svijet svojim glasovima i svjećicama molitve 🙂 Dobrodošli!

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

8. Juna 2016.

15:00 To 20:00

Authority Partners poziva sve programere željne sticanja i širenja znanja o najnovijim temama iz IT svijeta, da prisustvuju prvom DEV Talks eventu u Tuzli koji će se održati 9. juna 2016. godine u Plavoj Sali BKC Tuzla sa početkom u 17:00h.

 

DEV Talks u Tuzli je prvi u nizu evenata koje treći najpoželjniji poslodavac u BiH planira organizovati ove godine sa ciljem širenja znanja unutar IT zajednice i okupljanja IT stručnjaka oko najaktuelnijih tema iz oblasti razvoja softvera.

Predavači DEV Talks eventa, iskusni i uspješni programeri koji su ove godine predavali i na MS Network 6 konferenciji u Neumu, će prezentovati  i pokrenuti diskusije o dvije zanimljive teme: “Cross-Platform Development with Microsoft Technologies” i “Visual Studio Team Services Release Management”. Razgovori i druženje će se nastaviti u Cafe baru Sloboda u 20:00h uz muziku, roštilj, stoni tenis i Nintendo.

Ne propustite priliku za jedinstveno druženje programera, širenje znanja, diskusiju o najnovijim temama iz IT svijeta i dobru zabavu!  Za više informacija o eventu i registraciji, posjetite: http://authoritypartners.com/home/dev-talks-tuzla/event/

Authority Partners je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već jedanaest godina uspješno posluje u Sarajevu, a od maja 2015. godine i u Tuzli. Ove godine Authority Partners je izbran za trećeg najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, čime se već šesti put zaredom nalazi na listi najpoželjnijih poslodavaca u našoj državi.

 

Uposlenici Authority Partners-a uživaju kontinuiranu stručnu edukaciju iz oblasti razvoja informacionih sistema, stranih jezika i menadžmenta. Dijeljenjem znanja unutar firme i konstantnim usavršavanjem osigurana je konkurentnost na globalnom tržištu informatičkih usluga, a briga o zdravlju, podsticanje na sportske aktivnosti i razvoj međusobnih socijalnih kontakata kroz “team building“ druženja učvršćuju povjerenje i osjećaj pripadnosti AP porodici.

 

Zbog svog redovnog ulaganja u projekte za mlade i organizovanja aktivnosti usmjerenih ka polju razvoja IT kadrova u BiH, Authority Partners je 2015. godine dobio posebno Priznanje za podršku omladinskim projektima u sklopu nagrade DOBRO za filantropiju koju dodjeljuje Fondacija Mozaik.

 

Za više informacija o Authority Partnersu posjetite: http://authoritypartners.com