Auto-moto skup Gračanica 2016

30. Oktobra 2016.

30. Oktobra 2016.

12:00 To 17:00

Gračanica

Event Description

Auto-moto skup je pred zimski skup koji se organizuje povodom dobrog druzenja i izlozbe automobila i motocikala.
Cilj ovog druzenja jeste da se vozacima pogotovo onim mladjim skrene paznja da nije sve u brzini ! Jer jedan zivot mnogo znaci i ne moze se vratiti kad se izgubi !!!
Zato vozaci oprez !

Mirni skup ce se odrzati na poligonu ;

JU Osnovna skola “Druga osnovna skola”
Ul: Patriotske lige bb
75320 Gracanica

Ulaz; SLOBODAN !

 

Visited 179 times, 1 Visit today

Related Events

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

15. Aprila 2016.

18:00 To 20:00

Coca – cola Vam predstavlja koncertnu turneju Frajli

 

Šarmantni novosadski kvartet The Frajle spada u red muzičkih sastava uz koji Vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi „Naš prvi album sa putovanja“ i  „A strana ljubavi“, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album B strana ljubavi, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike. Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom B strana ljubavi, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u Bosni i Hercegovini.

Frajle sredinom aprila kreću na bosanskohercegovačku turneju. 16. aprila ovaj zanimljivi muzički karavan zaustavlja se u Tuzli. I ovaj sjajan muzički događaj koproducentski potpisuju Agencija „Zeus“ i tuzlanski BKC.

U dvoranu Bosanskog kulturnog centra Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame  na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite koncert sa kojeg ćete izaći ispunjeni pozitivnom energijom i sjajnim raspoloženjem. Budite sa Frajlama u Bosanskom kulturnom centru  Tuzla, 16. aprila u 20,00 sati.

Generalni pokrovitelj turneje je kompanija „Coca – cola“, a partneri su „DM“, Melem i RSG radio.

 

Cafe Avenija Živinice

16. Septembra 2016.

11:00 To 13:00

Danas od 13:00 do 15:00 kafa za Petra u Cafe Avenija Živinice.

Akcija je pokrenuta kako bi se skupila sredstva za liječenje (operaciju) Petra Tadić. Caffe bar “Avenija” organizuje danas od 13:00h do 15:00h kafu za Peru, kafa će biti besplatna, odnosno koliko ko može i koliko želi ubacivat će u fond za Peru. A do tada kutija je svaki dan u Aveniji dođite i ubacite koliko god ko može.

“Bolje marka za PERU nego marka za kafu i za bingo,” kažu pokretači ove humanitarne akcije.

Bunt

27. Oktobra 2016.