BKC Tuzla: The Frajle powered by Coca-Cola

16. Aprila 2016.

16. Aprila 2016.

20:00 To 22:00

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

Event Description

Coca – cola Vam predstavlja koncertnu turneju Frajli

 

Šarmantni novosadski kvartet The Frajle spada u red muzičkih sastava uz koji Vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi „Naš prvi album sa putovanja“ i  „A strana ljubavi“, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album B strana ljubavi, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike. Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom B strana ljubavi, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u Bosni i Hercegovini.

Frajle sredinom aprila kreću na bosanskohercegovačku turneju. 16. aprila ovaj zanimljivi muzički karavan zaustavlja se u Tuzli. I ovaj sjajan muzički događaj koproducentski potpisuju Agencija „Zeus“ i tuzlanski BKC.

U dvoranu Bosanskog kulturnog centra Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame  na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite koncert sa kojeg ćete izaći ispunjeni pozitivnom energijom i sjajnim raspoloženjem. Budite sa Frajlama u Bosanskom kulturnom centru  Tuzla, 16. aprila u 20,00 sati.

Generalni pokrovitelj turneje je kompanija „Coca – cola“, a partneri su „DM“, Melem i RSG radio.

 

Visited 291 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Dom mladih, II tuzlanske brigade, Tuzla

18. Marta 2016. To 19. Marta 2016.

20:00 To 23:00

SUBOTA 19.mart/ožujak od 22 h.” Battle Of Tuzla” Rap battle !!!

Caffe Bar Salt City, VI bosanske brigade 39, Tuzla

21. Januara 2016.

19:00 To 21:45

Nešto novo u Caffe Bar Salt City.

Ovaj put smo se odlučili za koktele i laganu House muziku koju će nam puštati Adis i DJ Kidees, oni će se savršeno uklopiti u degustaciju novih pića.

Ludilo koje ćete sigurno obožavati u narednom periodu.

ZAVNOBIH 13, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

6. Novembra 2015.

CLUB VIVA PRESENTS

BALKAN NIGHT
SUBOTA 07.11.2015.
Start 21.30h

FREE ENTRY