BKC Tuzla: Jelena Tomašević

5. Marta 2016.

5. Marta 2016.

20:00 To 23:00

15KM

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

Event Description

Istinska dama balkanske pop muzike Jelena Tomašević, nastupiće 5. marta u Tuzli u dvorani Bosanskog kulturnog centra. Zahvaljujući zajedničkoj saradnji tuzlanske agencije “Zeus” i Bosanskog kulturnog centra, Tuzlaci će uživati u koncertnoj izvedbi svih Jeleninih velikih hitova.

Uz sve starije hitove poput “Okeana”, “Košave”, pa do novih među kojima se posebno izdvaja “Ime moje”, Jelena obećava izuzetan muzički ugođaj.

Prodaja ulaznica na dobro poznatim lokacijama;  tuzlanskom korzu kod “Seje i Vilija”, kao i u marketing službi BKC-a Tuzla. Koncert počinje u 20:00 sati.

U nastavku pogledajte video najave koncerta Jelene Tomašević.

Organizers

Agencija ZEUS

Visited 279 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

29. Marta 2016.

16:00 To 18:00

ulejman Bugari rođen je 5. oktobra 1966. godine u Orahovcu, kod Prizrena. Srednju školu, Medresu, završio je u Sarajevu. Sa treće godine Teološkog fakulteta u Sarajevu, današnji Fakultet islamskih nauka, odlazi u Medinu, na Univerzitet islamskih nauka, gdje, 1998. godine, diplomira na Odsjeku Kur’an i tefsir.

Magistrirao je 2012. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, na oblasti Socijalni rad.

Radio je kao imam u Baščaršijskoj džamiji u Sarajevu, a od 2003. godine radi kao imam Bijele džamije na Vratniku.

Ujedno, ispred Rijaseta islamske zajednice u BiH, vrši dužnost koordinatora svih centara za borbu protiv ovisnosti o droga.

Do sada je objavio pet knjiga – zbirku više od pedeset hutbi – pod naslovom Vratimo se Gospodaru (objavljena i na engleskom i njemačkom jeziku), zbirku medijskih nastupa – pod naslovom Mi smo jedan drugome najbolji poklon, zbirku predavanja – pod naslovom Dersovi i druženja (objavljena i na njemačkom jeziku), istraživački rad pod naslovom Liječenje ovisnika o drogama u terapijskim zajednicama i zbirku izreka pod naslovom IZR(ij)EKE – Za raju iz Raja.

Živinice Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

11. Marta 2016. To 12. Marta 2016.

18:00 To 0:00

Urban BeaTZ, Turalibegova, Tuzla

29. Januara 2016. To 30. Januara 2016.

18:00 To 23:00

Ove subote u Urbanu Sister's Attack.

Erocki program i DJ Mayra zaduženi su za odličnu atmosferu i još bolji party. Vaše je samo da dođete i super se opustite.

Dobrodošli u Urban BeaTZ!