BKC Tuzla: Koncert grupe Valentino

10. Decembra 2016.

10. Decembra 2016.

20:00 To 22:00

15 KM

Bosanski kulturni centar TK, Tuzla

Event Description

Grupa Valentino će u subotu, 10. decembra 2016. godine održati koncert u Bosanskom kulturnom centru TK. Ova grupa je posljednji put nastupala u Tuzli 1991. godine u dvorani Mejdan.

Na koncertu će biti promovisana pjesma “Lisice”, a biće snimani i kadrovi za spotove koje članovi ove grupe snimaju svaka četiri mjeseca.

Grupa Valentino nastala je 1982. godine, a osnovao je gitarista Zijo Rizvanbegović koji je i kompletan autor. Jeseni 1983. godine objavljuju svoj debi album “No.1”, s hit singlom “Volim te još”, a nakon njega objavljuju još šest studijskih albuma.

Među pjesmama izdvajaju se hitovi: Volim te još, Bez tebe, Samo sklopi okice, Pile moje, Ne daj mi da govorim u snu, Idu ptice selice, Ne mogu, ne mogu, Kad sam prvi put vidio tebe, Ne, ne boj se, Zaboravi moj broj, Ponekad noću dok spava grad, Oka tvoja dva, Ponekad se sjetim da postojiš…

Ulaznice po cijeni od 15 KM možete kupiti u Marketing službi BKC Tuzla i u CD shopu Sejo & Vili. Koncert počinje u 20 sati.

Visited 161 times, 2 Visits today

Related Events

Kazan mahala Tuzla

28. Oktobra 2016.

Svečano otvaranje prvog pravog bilijar Pub-a će se održati 29.10 od 19h u našem gradu uz prigodne poklone, besplatno igranje bilijara i konzumiranje hrane.
Uveličajte ovaj,  poseban momenat, vašim prisustvom a oni vam obećavaju odlične trenutke. Nalaze se na adresi Kazan Mahala 36, preko puta velikog parkinga Cipelići, put prema pozorištu uz Jalu.
klub-click-reopening3
Ranije je otvoren Snooker & Darts Pub “Click”. Novi i preuređen prostor sa proširenim kapacitetom na adresi Turalibegova 55, svim zaljubljenicima Snookera će pružiti odličan ugođaj i bolje uslove za igranje sporta s najvećom ekspanzijom na svijetu. Klub je sada bogatiji za još jedan Snooker stol čime je kapacitet proširen na maksimalno 32 igrača. Pored navedenog, klub raspolaže i sa cca 30 sjedećih mjesta. Za goste koji nisu zaljubljenici Snookera, klub posjeduje i profi pikado kao i dvije playstation 4 konzole. Radno vrijeme je svakim danom od 9:00 do 00:00 sati. Kontakt telefon kluba 062 390-600.
Kako je tada bilo pogledajte na: Reopening “Click” kluba u Tuzli
Ljubitelji bilijara i snookera će od sada imati sve što im treba!

Srebrenik, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

13. Oktobra 2016.

CLUB MTV PRESENTS
TROPPIC BAND
LEJLA ZAHIROVIC- PINKOVE ZVEZDE
DAKY – ZVEZDE GRANDA
PETAK 14.10.2016.
Start 19:30h

ULAZ: BESPLATAN

REZERVACIJE: 063 07 00 01

CLUB MTV Team
Facebook: Club Mtv Srebrenik

Tabašnice 2, Tuzla

11. Jula 2016.

18:00 To 19:30

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i cafe “Firma” vas pozivaju na još jedno filmsko veče na otvorenom. U utorak, 12.07.2016. sa početkom u 20:00 sati smo za sve ljubitelje njemačkog jezika pripremili projekciju filma “Im Juli” (u julu), romantičnu komediju režisera Fatiha Akina. Projekcija filma će se održati u prostorijama cafe-a “Firma” u ulici Tabašnice 2 a Glossa-centar Tuzla je za vas pripremio kokice i nagradnu igru sa vrijednim nagradama:

10% popusta na kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla
Glossa paket
Paket naših sponzora Hariba i Vitinke
O Filmu:

Budući nastavnik Daniel dobija od prodavačice nakita Juli prsten sa simbolom sunca, koji treba da ga vodi do njegove velike ljubavi. Na jednoj žurci Daniel upoznaje Melek, koja nosi majicu sa suncem. Daniel, ubjeđen da je ona njegova velika ljubav, sjeda u auto i upućuje se ka Istanbulu, prolazeći pored ostaloga i kroz zemlje bivše Jugoslavije. Film „Im Juli“ dobio je brojne nagrade, između ostalog i „Jupiter Preis“ za najbolju režiju.