Caffe bar “Film” organizuje praćenje utakmice BiH-Irska

13. Novembra 2015.

13. Novembra 2015.

Alije Izetbegovića, Banovići, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

062/451-905

Event Description

Caffe bar “Film” u Banovićima ogranizuje javno praćenje utakmice BiH-Irska, sa početkom u 20:45

Visited 261 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Gradski stadion Luke, Gračanica

7. Aprila 2017.

14:00 To 15:45

Bratstvo i Čapljina će u subotu na Gradskom stadionu Luke odigrati utakmicu 21. kola Prve nogometne lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Gračanlije su trenutno na šestom mjestu sa 31 bodom, opstanak nije upitan, ali čini se kako kvalitetom ipak nemaju snage da pariraju ekipama na vrhu koje se bore za plasman u Premijer ligu BiH.

Sa druge strane, Čapljina je trenutno na 12. mjestu, svaki bod im je kao kuća jer se bore za opstanak. Sigurni smo da će se oni u Gračanici boriti za svaki pedalj terena, a za šta će im to biti dovoljno ostaje da se vidi.

Stadion Luke, Gračanica,

30. Septembra 2016.

13:30 To 15:15

U okviru 9. kola Prve nogometne lige Federacije BiH, gledaćemo kantonalni derbi između Bratstva i Zvijezde. Obje ekipe su u vrhu tabele, imaju velike ambicije i sigurno da nas očekuje zanimljiv duel.

Gračanlije su bez poraza u prvenstvu posljednjih šest utakmica, a u zadnja tri kola sva ti puta su odigrali neriješeno. To je dovoljno za treće mjesto i 15 bodova, samo dva manje od vodećeg Orašja.

Tim iz Gradačca je peti na tabeli, do sada su skupili 14 bodova, i sigurno da su i dalje u igri za plasman u Premijer ligu BiH. Trener Darko Vojvodić navodi kako njegova ekipa igra sve bolje, pa ćemo vidjeti u ovom derbiju koliko je u pravu.

Stadion Banja Ilidža, Gradačac

12. Maja 2017.

15:00 To 16:45

Jednu od najzanimljivijih utakmica 26. kola Prve nogometne lige Federacije BiH u subotu će u Gradačcu odigrati Zvijezda i Rudar iz Kaknja.

Zvijezda je na osmom mjestu sa 36 bodova. Opstanak još nije osiguran, no ostalo je još pet kola, te negativnih iznenađenja po tom pitanju ne bi trebalo da bude.

Rudar je u samom vrhu, trenutno je treći sa 43 boda i samo ga dva boda dijele do liderske pozicije. S toga se iz Gradačca mora vratiti sa bodovima, ukoliko želi da ostane u utrci za prvo mjesto.