CAFFE BAR SLOBODA: Promocija novog Frenkie-vog albuma

19. Novembra 2015.

19. Novembra 2015.

18:00 To 21:00

Sloboda, Solni trg, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Tuzlanski reper Frenkie će u četvrtak promovisati svoj novi album “Reexperience”.

Album “Reexperience” je posebno izdanje na kojem se nalazi desetak najboljih pjesama sa starih albuma, te nekoliko novih. Spot za novu pjesmu pod nazivom S.C.A. (Salt City Attack), koji će biti prikazan tokom promocije, reliziran je u saradnji sa pivskim brendom Pan.

Iskoristite priliku i tokom promocije porazgovarajte sa Frenkiem, saznajte više o samom albumu i pjesmama, te o planiranim koncertima.

Pridružite nam se i uživajte uz dobru muziku i besplatno Pan pivo.

Visited 246 times, 3 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Trg Slobode, Tuzla

28. Januara 2017.

13:00 To 14:00

JKP ”Pannonica” Tuzla će u nedjelju, 29. januara 2017. godine u periodu od 15 do 16 sati, organizovati maskenbal na ledenoj plohi Klizališta Panonika.

Svi prisutni klizači koji za ovu priliku budu došli sa svojim maskama učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri. Družnje i zabavni program voditi će stručno “otkačeni” žiri, a najoriginalnije maske nagradiće raznim poklonima sponzora.

Svi klizači koji dođu sa svojim maskama u periodu od 15 do 16 sati plaćaju cijenu klizanja 2,50 KM, dok su nakon 16 sati cijene klizanja standardne i po regularnom cjenovniku klizanja za vikend.

Sponzor klizališta i projekta kompanija EKO ŽIVOT d.o.o. Tuzla…

10. Novembra 2015.

Tradicionalno, svake srijede se u caffe pizzeriji “Gajba” održava karaoke party. Ono što ovaj party čini karakterističnim jeste to da se uz pjevanje podrazumijeva i imitacija osobe čija se pjesma pjeva.

50 Shades of Grey, Tuzla

6. Januara 2017.

17:00 To 21:00

Caffe Bar “50 Shades of Grey” Tuzla Vas poziva na sjajno druzenje “Wine and Estrella Night”. Samo za Vas uz prekrasan ambijent prilagodili smo i cijene pića.