Cinestar Tuzla: Chips

14. Aprila 2017.

14. Aprila 2017.

22:15 To 23:55

CineStar, Tuzla

Event Description

IZVORNO IME: Chips
REDATELJ: Dax Shepard  |  ŽANR: Akcija, komedija, drama
ULOGE: Michael Pena, Dax Shepard, Jessica McNamee, Adam Brody
TRAJANJE FILMA: 100 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

 

SADRŽAJ FILMA:
Shepard  je policajac Jon Baker, a Michael Pena policajac Frank Poncherello, poznat kao i  “Ponch”. Ova dva srednjovječna policajca su se upravo prijavila da patroliraju Los Angelesom i to iz posve različitih razloga – Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava spasiti svoj brak, a Ponch samouvjereni agent na tajnom zadatku.

Visited 200 times, 2 Visits today

Related Events

Kazan mahala, Tuzla,

8. Marta 2016.

19:00 To 20:40

ZVORNO IME: The Boy
REŽIJA: William Brent Bell
ULOGE: Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson, Diana Hardcastle, Jim Norton
ŽANR: horor
TRAJANJE: 1h i 37min

Greta, mlada djevojka iz Amerike tražeći način da pobegne od problematične prošlosti, prihvata posao u malom Engleskom gradiću kao dadilja osmogodisnjem dječaku iz bogate porodice dok su oni na dugom odmoru. Odmah pri dolasku, Greta otkriva da je djete ustvari lutka u prirodnoj velicini djeteta koju je bogati par koristio kao odbrambeni mehanizam od smrti njihovog djeteta prije dvije decenije. Ipak, Greta odluči da ostane, ali kada ne ispoštuje striktna pravila o njegovom njegovanju, serija uznemiravajućih i neobjašnjivih dogadjaja dovode do Gretinih najvećih nočnih mora, navodeći je da vjeruje da je ustvari lutka živa.

Kazan mahala, Tuzla,

1. Marta 2016.

16:30 To 18:15

ZVORNO IME: Hail, Caesar!
REŽIJA: Ethan Coen, Joel Coen
ULOGE: Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson, Ralph Fiennes
ŽANR: komedija, drama, mjuzikl
TRAJANJE: 1h i 46min

Braća Ethan and Joel Coen donose zabavni film o zlatnom dobu Hollywooda. Radnja prati holivudskog fixera covjek koji pazi da skandali velikih zvijezda ne zavrse u novinama, koji pomaze da snimanje novog filma poznatog, ali vjecno pijanog i problematicnog glumca Bairda Whitlocka prodje bez poteskoca. Stvar se dodatno zakomplikuje kad zvijezdu otme grupa pod imenom The Future.

CineStar, Tuzla

24. Januara 2017.

14:10 To 16:25

IZVORNO IME: Rogue One: A Star Wars Story
REDATELJ: Gareth Edwards   |  ŽANR: SF, Akcija
ULOGE: Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Felicity Jones
TRAJANJE FILMA: 133 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD  |
Iz Lucasfilma dolazi prvi film serijala Ratovi zvijezda sa samostalnom pričom, Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda, potpuno nova epska pustolovina. U eri sukoba, skupina neočekivanih junaka udružuje se u misiji na kojoj moraju ukrasti nacrte za Zvijezdu smrti, najmoćnije razaračko oružje Carstva. Ključni događaj u kronologiji Ratova zvijezda okuplja obične ljude koji odlučuju činiti izuzetne stvari, a pritom postaju dio nečega većeg od njih samih.