Cinestar Tuzla: Porodična banda

9. Maja 2017.

9. Maja 2017.

18:20 To 19:50

CineStar, Tuzla

Event Description

IZVORNO IME: Family Heist
REDATELJ: Pascal Bourdiaux  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Jean Reno, Reem Kherici, Camille Chamoux
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska
SADRŽAJ FILMA:
Carol je introvertna računalna inženjerka koja još uvijek živi s majkom, a Caroline je buntovna đeparošica koja operira po hotelskim rivijerama. Ove dvije žene nemaju baš ništa zajedničko – osim istog oca Patricka, kojeg nisu nikada vidjele i koji je dao petama vjetra prije nego su se rodile. Do danas, kad se Patrick odlučio vratiti u njihove živote s odličnom idejom: da zajedno ukradu Stradivarijevu violinu vrijednu 15 milijuna eura. No, Patrick nije računao na totalni amaterizam i stalne prepirke svojih dviju kćeri.

Visited 279 times, 1 Visit today

Related Events

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala 2, Tuzla,

29. Decembra 2015.

15:00 To 16:30

Četiri godine nakon prvog dijela, priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno. Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-vještice. Zozonci žive u gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji vjetra…

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala 2, Tuzla

1. Decembra 2015.

19:00 To 21:00

Projekcije od 21h svaki dan

IZVORNO IME: Bridge of Spies
REŽIJA:M. Steven Spielberg
ULOGE: Tom Hanks, Amy Ryan, Alan Alda
ŽANR: drama, triler
TRAJANJE: 141 min

U novom redateljskom uratku trostrukog oskarovca Stevena Spielberga, dramatičnom trileru “Most spijuna”, Tom Hanks (dobitnik dva Oscara) glumi advokata iz Brooklyna, Jamesa Donovana, koji se nađe u središtu Hladnoga rata nakon što ga CIA pošalje na gotovo nemoguć zadatak – mora sa Rusima ispregovarati puštanje zarobljenoga američkog U-2 pilota na slobodu.

CineStar, Tuzla

24. Januara 2017.

15:00 To 16:40

IZVORNO IME: Collateral Beauty
REDATELJ: David Frankel  |  ŽANR: drama
ULOGE: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet
TRAJANJE FILMA: 97 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD  |
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka (Will Smith) zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlaći iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća. Osim Willa Smitha u filmu se još pojavljuju Eward Norton , Keira Knightley Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore te dobitnice nagrade Oscar Kate Winslet i Helen Mirren.

https://www.youtube.com/watch?v=1OkJsGqRGoE