Cinestar Tuzla: Skrivena ljepota

25. Januara 2017.

25. Januara 2017.

17:00 To 18:40

CineStar, Tuzla

Event Description

IZVORNO IME: Collateral Beauty
REDATELJ: David Frankel  |  ŽANR: drama
ULOGE: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet
TRAJANJE FILMA: 97 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD  |
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka (Will Smith) zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlaći iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća. Osim Willa Smitha u filmu se još pojavljuju Eward Norton , Keira Knightley Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore te dobitnice nagrade Oscar Kate Winslet i Helen Mirren.

https://www.youtube.com/watch?v=1OkJsGqRGoE

Visited 195 times, 2 Visits today

Related Events

Kazan mahala, Tuzla,

1. Marta 2016.

18:30 To 20:30

IZVORNO IME: Saul fia
REŽIJA: Lsszlo Nemes
ULOGE: Geza Rohrig, Levente Molnar, Urs Rechn
ŽANR: drama
TRAJANJE: 1h i 47min

Film donosi pricu o Holokaustu u kojoj nas, iskljucivo kroz tacku gledista glavnog junaka, vodi kroz pakao koncentracionog logora. Film je autentican portret Ausvica u posljednjim danima Drugog svjetskog rata, a glavni junak, bez ikakve nade da ce prezivjeti, sumanuto i tvrdoglavo zeli samo jednu stvar: sahraniti djecaka za kojeg tvrdi da mu je sin.

CineStar, Tuzla

2. Maja 2017.

14:00 To 15:30

IZVORNO IME: Smurfs: The Lost Village
REDATELJ: Kelly Asbury  |  ŽANR: Animacija, avantura, komedija
ULOGE: Mila Elegović, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Alma Prica, Hana Hegedušić
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Centar za kulturu, Lukavac

21. Decembra 2016.

16:30 To 18:10

Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže Vaiana, poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod.

Tijekom svojeg putovanja, Vaiana (glas Mia Negovetić) sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

ŽANR: Animirani, komedija, avantura

REDITELJ: Ron Clements, John Musker

ULOGE: Mia Negovetić, Radojka Šverko, Ervin Baučić, Ivana Rushaidat