Cinestar Tuzla: Škrtica

5. Aprila 2017.

5. Aprila 2017.

18:20 To 19:50

CineStar, Tuzla

Event Description

IZVORNO IME: Radin!
REDATELJ: Fred Cavaye  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Dany Boon, Laurence Arne, Noemie Schmidt
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: Francuska

Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je škrt! Ima točno određeno vrijeme koje provodi tuširajući se, naravno u hladnoj vodi. Uličnu rasvjetu koristi da bi osvjetlio svoju sobu. Gleda susjedov TV dalekozorom. Priprema točno određenu dužinu toalet papira za buduću upotrebu. François nema društveni život. Njegov jedini prijatelj je njegov bankar. Kupnja pića za kolege iz orkestra ga gotovo ubije. Pozivanje dame na večeru je mučenje, ali čelistica Valérie u njemu ne vidi škrtca, već velikog virtuoza. Međutim, njegov život se iznenada promijeni kada u njegov život uđe šesnaestogodišnjakinja Laura, koja tvrdi da je njegova kći. Ona je uvjerena kako je njezin otac bogati donator siromašne djece u Mexicu. Što će se dogoditi ako sazna istinu?

Visited 208 times, 1 Visit today

Related Events

CineStar, Tuzla

7. Februara 2017.

18:15 To 20:50

IZVORNO IME: Woolf Works
REDATELJ: Wayne McGregor  |  ŽANR: balet
TRAJANJE FILMA: 155 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Velika Britanija  |
NAPOMENA:Film se prikazuje sa pauzom od 20 minuta
SADRŽAJ FILMA:
Djelo Wirginie Wolf bilo je inspiracija za nagrađivanog koreografa Wayna McGregora i stvaranje triptiha za The Royal Ballet. Poznati koreograf dugi niz godina surađuje s umjetnicima iz svijeta umjetnosti i u svom priznatom ostvarenju uspješno kombinira teme iz 3 romana Virginije Woolf (Mrs Dolloway, Orlando i Valovi) s elementima njezinih pisama, eseja i dnevnika. Priznati britanski skladatelj Max Richter samo za ovaj balet skladao je savim posebnu glazbu s posebnim dodatkom elktronskog zvuka.

 

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala, Tuzla

6. Februara 2016.

12:00 To 13:05

IZVORNO IME: Bamse och tjuvstaden

REŽIJA: Christian Ryltenius

ULOGE: sinhronizovano

ŽANR: avantura, animirani

TRAJANJE: 1h i 6min

Bamzi i Grad lopova je švedski crtani film o najjačem medi na svijetu – Bamziju, stvoren od strane Rune Andersona. Na televiziji se pojavio jos 1966. godine i od tada je stekao svjetsku popularnost.

Bamzi, Mali Hop i Selman se upuštaju u akciju spasavanja bake od zlog Rejnarda Foksa. On ju je kidnapovao i spriječio da sprema medogrom – specijalni med koji Bamzija pretvara u najsnažnijeg medvjeda na svijetu.

Stoga Bamzi i njegovi prijatelji kreću na opasno putovanje kroz šumu Goblina do Grada Lopova.

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala, Tuzla

19. Januara 2016.

17:00 To 18:30

REŽIJA: Jason Zada

ULOGE: Natalie Dormer, Taylor Kinney, Yukiyoshi Ozawa

ŽANR: Horor

TRAJANJE: 93 min

Zastrašujuća priča koja se odvija u šumi Aokigahara. Ova legendarna šuma već je desetljećima poznata po velikom broju samoubistava. Svake godine japanske vlasti zabilježe preko stotinu samoubistava, a na samom ulazu u šumu može se naći natpis koji moli ljude da razmisle o svojim bližnjima te da kontaktiraju udruženje za sprečavanje samoubistava.