Cinestar Tuzla: Štrumpfovi – Skriveno selo

3. Maja 2017.

3. Maja 2017.

16:00 To 17:30

CineStar, Tuzla

Event Description

IZVORNO IME: Smurfs: The Lost Village
REDATELJ: Kelly Asbury  |  ŽANR: Animacija, avantura, komedija
ULOGE: Mila Elegović, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Alma Prica, Hana Hegedušić
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Visited 201 times, 1 Visit today

Related Events

Kazan mahala, Franje Ledera, Tuzla,

13. Marta 2016.

17:00 To 18:45

IZVORNO IME: Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
REŽIJA: Sam Friedlander
ULOGE: Mark Feuerstein, Rebecca Romijn, Marcia Gay Harden, Stanley Tucci
ŽANR: komedija
TRAJANJE: 1h i 39min

Komedija u kojoj stjuard mora spasiti situaciju kada je avionska kompanija u kojoj radi pokušala elimisati stjuardese zbog rezanja troškova.

CineStar, Tuzla,

6. Aprila 2017.

19:20 To 21:20

IZVORNO IME: Kong: Skull Island
REDATELJ: Jordan Vogt-Roberts  |  ŽANR: Akcijski, avantura, fantazija
ULOGE: Brie Larson, Tom Hiddleston, Toby Kebbell
TRAJANJE FILMA: 119 minuta  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:
Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu – lijep, ali i opasan – ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga. U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (“The Avengers,” “Thor: The Dark World”), Samuel L. Jackson (“The Hateful Eight,” “Avengers: Age of Ultron”), dobitnica nagrade Oscar® Brie Larson (“Room,” “Trainwreck”), John Goodman (“Transformers: Age of Extinction,” “Argo”) i John C. Reilly. Film je sniman na tri kontinenta preko šest mjeseci, počevši od mjesta Oahu na Hawaiima – gdje je snimanje započelo u listopadu 2015. godine – zatim na australskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

Bosanski kulturni centar Gračanica, 111. Gračaničke brigade, Gračanica

26. Novembra 2015.

16:00 To 21:00

Gračanička publika će 26. i 27. novembra imati priliku u gračaničkom kinu pogledati aktuelni svjetski blockbuster James Bond Spectre.