Club Diamond Živinice – Čerga i Kemo

7. Oktobra 2016.

7. Oktobra 2016.

Diamond, Magistralni put, Živinice Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

PLATIS ULAZ a dobijes pice GRATIS…
djevojke besplatan ulaz, a sa nama su Cerga i Kemo

07.oktobar

Visited 188 times, 1 Visit today

Related Events

Titova, Lukavac,

17. Marta 2016.

18:30 To 21:30

O odličnom lukavačkom bendu CRNI DANI CERN-A ( bivši Vodovi) uglavnom sve znamo! Autorske numere ih izdvajaju iz mora običnih i sličnih, te s ponosom možemo reći da je Lukavac ” izrodio” još jedan alternativni bend koji se pamti.
S njima će na sceni u petak nastupiti i bend KOŽA koji dolazi iz Gračanice, a koji nude ništa manje od odličnog alter-rocka !
Vidimo se u petak na “alternativnom buđenju”!!
Start 20:30h

Više o bendovima možete pogledati na linkovima ispod:
CRNI DANI CERN-A:
https://www.facebook.com/CRNI-DANI-CERN-a-646858275447395/timeline?ref=page_internal
KOŽA:
https://www.facebook.com/kozagrupa/info/?tab=page_info

Zlatarska ulica Tuzla

7. Septembra 2016.

U okviru Džumbus DIYYF, mladi su izrazili želju za još jednom svirkom. Događaj će se desiti u četvrtak 8.septembra u Zlatarskoj ulici kod Kapije.

Ovoga puta mladi ljudi, zajedno sa udruženjem „Tuzla Uživo“ organizuju događaj koji će okupiti ljubitelje žešćeg zvuka. Metalci i metalke, tj. ljubitelji metal/rock muzika će se okupiti u četvrtak u Zlatarskoj ulici i prikazati dio svoje kulture.

Nakon jamminga i opuštene atmosfere binu će okupirati dva mlada benda. Oni su spremni da vas izuju iz cipela. Bend EXILED će nas provesti kroz neke od najvećih hitova metal muzike dok već pomalo iskusni CRITICAL MASS (https://fb.com/criticalmasstuzla) ima priliku pokazati svoj puni repertoar autorskih pjesama.

Poslije svirke, opustite se uz projekciju filma Global Metal koja će predstaviti ovu svjetski popularnu kulturu. U četvrtak ćete dobiti dovoljnu dozu injekcije koja će biti uvertira za vikend kada slijede novi događaji u sklopu Džumbusa…

Iz Tuzla Live-a i Džumbus ekipe vam poručuju, ako imate želju da se uključite u jedan od posljednjih događaja Džumbus DIYYF, pišite na fb stranicu http://fb.com/DzumbusDIYYF ili se javite na broj telefona 062.761.331, te postanite dio Džumbusa!

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

28. Marta 2016.

1:15 To 10:30

Kupovinom karte pomažemo Irminim roditeljima da vrate dug bolnici u Beču u kojoj se Irma liječila. Podsjećamo, dug je oko 10.000 KM.
Sve ostale informacije imate na plakatu.
KARTE ĆE BITI DOSTAVLJENJE U SRIJEDU UČENICIMA, PA VAS MOLIMO DA SAKUPITE NOVAC. Za dodatne informacije o kartama, možete se obratiti Selma Tuzlak ili na njezin br. telefona 062 464 134.