Club Palma: Lea Dobričić i Ilija Đoković

28. Aprila 2017.

29. Aprila 2017.

22:00 To 4:00

6 KM

Club Palma, Tuzla

Event Description

U susret šestom izdanju Nektar FreshWave festivala najavljujemo promotivnu zabavu, koja će se održati u petak, 28. aprila u tuzlanskom Domu mladih.

Nastupe će ovom prilikom upisati poznati regionalni izvođači Lea Dobričić i Ilija Đoković i to u back 2 back konceptu, dok će se uz ova imena iza pulta naći i jedan od najprespektivnijih izvođača u BiH Goran Emkić kao i resident dama Nektar FreshWave festivala Joma Maja!

Visited 241 times, 1 Visit today

Related Events

Club Palma, Tuzla

21. Aprila 2017. To 22. Aprila 2017.

20:00 To 2:00

Ekipa okupljena oko projekta koji je nastao iz velike ljubavi prema elektronskoj muzici, a čiji je glavni cilj okupljanje mladih ljudi, vođenih elektronskom strašću, ovoga puta sprema novu Audioreviju – domaćicu!

Sa naglaskom na muzičku selekciju, za sve generacije i različite žanrove ukrašene melodijom i Groove-om, Audiorevija ovoga puta na stage u domu okuplja momke koji svojom muzikom, može se reći već decenijama, kroje prelijepe klubske uspomene:

GREY a.k.a SIVA | intro set

BORG, DJ / Producer | peak time

SOOLE | closing set

Generacijski posložen line up na čelu sa pionirom House zvuka zasigurno će Vas rasplesati do ranih jutarnjih sati i učiniti Audioreviju centralnim dešavanjem u Tuzli za ovu subotnju večer.

Sloboda, Solni trg, Tuzla

26. Novembra 2015.

18:00 To 21:30

Ovoga petka još jedan FM Jam party.

Ove sezone Sloboda slavi 15 godina postojanja, i želimo što više i što ćešće uljepšati vaš izlazak.

Club Palma, Tuzla

10. Februara 2017. To 11. Februara 2017.

19:00 To 0:00

BHHC BOOKING & SMF PROMOTIONS PREDSTAVLJAJU..

Ljeta 2010. godine Branislav, Orhan, Mario i Samir su dali oblik tom daru u vidu zvuka. Iz zvuka je izašlo: “Fuck you, I won't do what they tell me!”

Mjesec dana kasnije, na prvom nastupu, osjetili su da mnogo ljudi posjeduje isti bijes i da nema boljeg ventila za taj bijes od energije i poruke Rage Against The Machine. Nazvali su se Bulls On Parade što iznova dokazuju energijom i predanošću na svakom nastupu.