Club Palma: Neša Galija (acoustic)

4. Maja 2017.

4. Maja 2017.

21:00 To 23:30

Club Palma, Tuzla

Event Description

Pored dva koncerta u sarajevskom Domu mladih i mostarskom Abraševiću na kojima će Galija nastupiti u punom sastavu, najavljujemo vam i koncert NEŠA Galija acoustic # dvije gitare u Tuzli 4. maja 2017.

Tradicionalno i ove godine, u Clubu Palma dolazi legendarni NEŠA GALIJA – ovaj put u akustičnom muzičkom sastavu # prva gitara i sjajni vokal – frontmen grupe Nenad Milosavljević – Neša i druga gitara – Goran Vučetić.

14 studijskih albuma, iskustvo stečeno na bezbroj koncerata širom regiona i nadvremenski hitovi Neše Galije su razlog da u četvrtak 4. maja 2017. godine dođete u tuzlanski Club Palma, da uživate u “vrućoj” klupskoj atmosferi i podsjetite se na zlatna vremena rock muzike.

Prvih 150 karata će koštati 8 KM, nakon toga cijena će biti 10 KM. Koncert počinje u 21 sat.

Visited 275 times, 2 Visits today

Related Events

Plato ispred Pravnog fakulteta, Tuzla

12. Maja 2017.

17:00 To 19:00

Freestyle MC Battle ponovo u Tuzli! Ekipa iz udruženja New Sound se potrudila da nam pripremi pravi hip hop događaj.

Dio učesnika su unaprijed odabrani od strane organizacionog tima, te sa ponosom možemo reći da je i ovo još jedan događaj koji u BiH dovodi takmičare iz susjednih zemalja. Naime, imamo ukupno 16 takmičara koji su iz BiH, Hrvatske i Srbije i koji će se boriti za novčanu nagradu u iznosu od 300 eura.

Da bi se upotpunio osjećaj pravog hip hop party-a, svojim nastupima ce doprinijeti Dj Soul i Dj Slasta. Pored samog takmičenja, publiku ce zabaviti i brčanski reper Finti Cent kao i mladi tuzlanski reper Cap One.

Ječmište kod Tome, Husinskih rudara, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

6. Oktobra 2016.

Mjesto gdje je vas odlican provod zagarantovan.

Za odličan provod u Ječmištu kod Tome, u četvrtak i petak pobrinuće se Mirza, Anis i Dinka.

 

Caffe Firma Tuzla

20. Oktobra 2016.