Club Plaža: Mirza Selimović sprema noć za pamćenje!

24. Septembra 2016.

24. Septembra 2016.

Restoran Plaza Jezero Modrac, Tuzlanski kanton

Event Description

Mirza Selimović | | Club Plaža |

mirza selimovic.pg

24.09.2016 | Subota |

 

Info/rezervacije:+387 61393133 |

Visited 185 times, 1 Visit today

Related Events

Ekonomski fakultet, Univerzitetska, Tuzla,

22. Decembra 2015.

15:00 To 18:00

“Noć ideja” je dvodnevno debatno takmičenje koje okuplja mlade ljude da debatuju u raznim intelektualno provokativnim temama.

Riječ je o jedinstvenom događaju u Bosni i Hercegovini, čiji je cilj da okupi mlade umove sa područja Tuzlanskog kantona, kako bi akademski debatovali o aktuelnim društvenim pitanjima u nesvakidašnjem noćnom terminu.

Ovogodišnje teme debata se odnose na Reformsku agendu za BiH, proces EU integracija, dvadeset godina Dejtonskog mirovnog sporazuma i popularni „odliv mozgova“ odnosno nagli odlazak mladih iz naše države. Takmičari će imati priliku raspravljati o datim temama i to tokom dvije noći u decembru, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Tuzli.

Svaki od debatnih timova će prethodno proći kroz edukativne radionice na date teme, te će dobiti vlastitog mentora koji će ih pripremati za debatu. Za učesnike, ali i prisutnu publiku, pripremljene su vrijedne nagrade koje uključuju putovanja, mobitele, knjige i druge nagrade

Svoje timove možete prijaviti do 14.12.2015 na e-mail: udruzenjemulti@yahoo.com

U prijavi treba da se pošalje:
Ime, prezime, e-mail i broj telefona.
Svaki tim mora da broji po 3 člana.

13. Novembra 2015.

U sklopu novembarske ponude, jedan od događaja je i chipi house party

Caffe galerija Bunt, Jevrejska, Tuzla

9. Marta 2016. To 10. Marta 2016.

18:30 To 23:00

Majner Invazija nakon 4 sezone od svog postojanja po prvi put dolazi u Tuzlu.Do sada vec proteklih godina nismo ostavljali ravnodusnim zanimljivim, atraktivnim nastupima, koji su obelezili heavy metal zvucima, koji smo zajedno sa bendovima osmislili. Dolazimo da sirimo pozitvnu energiju, da se druzimo i da ponesemo sto vise lepih utisaka iz Tuzle. Invasion From The East je metal dogadjaj koji sve vise svoju publiku širom regiona fascinira, izuzetnom muzikom, dinamičnim i ekstremnim emocijama.Vidimo se u sto vecem broju !!
*Vise informacija o bendovima, iznenadjenjima, pocetku koncerta i ulaznicama uskoro.

Millan Von Stone & Miner Recordings