Club Viva: Shop 50% Party

7. Januara 2017.

8. Januara 2017.

21:00 To 2:00

Ulaz slobodan

Club Viva, Tuzla

Event Description

Novi party za vikend u Vivi. Uživamo uz sjajnu “mjuzu” i 50% popusta na sve boce žestokog pića (0,75 l)…

Visited 176 times, 1 Visit today

Related Events

VI bosanske brigade, Tuzla,

10. Decembra 2015. To 11. Decembra 2015.

19:00 To 0:00

Adis & Kidees- Ekipa koja će vas provozati kroz moderne zvukove elektronske muzike i natjerati na ples. Nastupali su po lokalnim klubovima i prenijet će i na vas pozitivan vibe.

Elektrčni Podrum

8. Decembra 2016. To 9. Decembra 2016.

19:00 To 5:00

Obećanje je obećanje, a STEREO SEKTOR je organizacija koja se drzi datih obećanja i kao takva vec je stekla prepoznatljivo ime kako u BiH tako i u regionu pa i šire. Poslije nastupa Valeri Ivanova a.k.a TIMMO-a koji je 29.10.2016 ELEKTRIČNI PODRUM doveo do samog usijanja, a mi kao ozbiljna organizacija želimo opravdati datu riječ nastaviti sa “STEREO SEKTOR CLUBBINGOM”.
Na najboljoj i najpoznatijoj undergorund lokaciji u BiH „Električni podrum“ Jezero Modrac, Stereo Sektor Team 09.12.2016 nastavlja party serijal sa svjetski poznatim, misterioznim dvojcem iz sunčane Španije.Naravno u goste nam stiže ” THE YELLOWHEADS”.

Ovaj fantastični dvojac , koje na svojim nastupima niko nikada nije vidio bez maski , u kratkom periodu se probio na prva mjesta svjetskih top lista elektronske muzike. Jako brzo postali su miljenici kako publike tako i ostalih DJ-eva. THE YELLOWHEADS su specifični i po zvuku , sviraju od visoko atmosferski elektronskog zvuka do techno zvuka sa retro detaljima. Njihova muzika je nevjerovatna, live nastupi fantastični, a ne smijemo zanemariti ni njihov unikatni izgled zbog koje su dobili nadimak “Žute Glave”.
Bili su glavni headlineri na nekim od najvećih svjetskih klubova i festivala širom svijeta nastupajući sa : Pendulum, Dirtyphonics, Umek, Joseph Capriati, Paco Osuna, Uto Karem, Alan Fitzpatrick, Paul Ritch, Pan-Pot, M.A.N.D.Y., Kaiserdisco, Popof i mnogim drugim.
Njihov fantastični hit “Submerged” bio je #2 nekoliko mjeseci zaredom na najboljoj svjetskoj DJ Techno listi. Jos je bitno napomeniti da je legendarni Carl Cox njihov hit „Submerged“ svira na većini svojih nastupa.
Dovoljno je spomenuti da na adresu STEREO SEKTOR-a pristiže ogroman broj poruka od naših susjeda iz Srbije,Hrvatske i Slovenije kao znak podržke na predanom radu i zalaganju za uspon elekronske scene BiH.Isto tako STEREO SEKTOR Team dobio je ogroman vjetar u ledja i želju da budu još jači i bolji kada je na njihovu mail adresu stiglo nekoliko poruka u kojima su izmedju ostaloga i nekoliko veliki i priznatih imena izrazili zelju za saradjnu i nastupe u Električnom Podrumu i Električnoj Šumi.
Kako bi opravdali ime i sve što STEREO SEKTOR kao organizacija zeli da pokloni ljubiteljima elektonske scene u BiH,nakon nastupa The YellowHeads-a 09.12.2016 godine, svoje najvjernije fanove obradovat cemo najavom jednog još većeg spektakla kojeg pripremamo za početak Februara naredne godine.
Kao i za svaki event u organizaciji Stereo Sektora, za sigurnost će se pobrinuti momci iz security guard agencije „Securitas“ , a za naše najvjernije i najodanije fanove pripremit cemo i neke veoma zanimljive nagrade. Ovaj put imat ćete mogućnost odlaganja svojih odjevnih predmeta(Jakne,Kaputi,Torbe) u <<garderobu>> koja je uspostavljena i stavljena u funkciju na zahtjev nekoliko stalnih posjetitelja.
Ulaznice po promotivnoj cijeni bit će pustene u prodaju od 28.11.2016 i moći ćete ih nabaviti kod STEREO SEKTOR promotera u vašem gradu po cijeni od 12KM, dok ce na dan održavanja eventa cijena iste iznositi 15KM.
Još nesto važno sto zelimo da naglasimo je to da će za ovaj dogadjaj broj ulaznica biti LIMITIRAN zbog samog kapaciteta objekta, te da nakon rasprodatih ulaznica necete biti u mogucnosti prisustvovati ovom dogadjaju. Zato na vrijeme kontaktirajte svog promotera i kupite svoju ulaznicu za ovaj event.

Dodatne informacije o eventu i promoterima možete nači na FB stranici Stereo Sektor.

Ne propustite jedinstveni show The YELLOWHEADS-a u „Električnom podrumu“ ! !!

Urban BeaTZ, Turalibegova, Tuzla,

21. Novembra 2015.

19:00 To 21:30

The Flesh Community je mra0čni elektro sastav iz Beograda, aktivan od 2013. Inspirisani širokim spektarom zvukova urbane melanholije, od punk-a preko dark-wave pa sve do trap i witch-house, po drugi put dolaze u Tuzlu sa namjerom da vas uvuku u njihov delikatno mračni, romantičan svijet. Nastupit će u posebno opremljenom Urban BeaTZ-u.

Za vizuale je zadužen Laboratorium. Laboratorium čine Muris Halilović (Mu) i Leila Hadžić (Lei). Laboratorium (skraćeno Lab) je laboratorij za eksperimentisanje, spajanje, razdavajanje, odvajanje, pretapanje, .. nauke i umjetnosti.