DEV Talks in Tuzla

9. Juna 2016.

9. Juna 2016.

17:00 To 22:00

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

Event Description

Authority Partners poziva sve programere željne sticanja i širenja znanja o najnovijim temama iz IT svijeta, da prisustvuju prvom DEV Talks eventu u Tuzli koji će se održati 9. juna 2016. godine u Plavoj Sali BKC Tuzla sa početkom u 17:00h.

 

DEV Talks u Tuzli je prvi u nizu evenata koje treći najpoželjniji poslodavac u BiH planira organizovati ove godine sa ciljem širenja znanja unutar IT zajednice i okupljanja IT stručnjaka oko najaktuelnijih tema iz oblasti razvoja softvera.

Predavači DEV Talks eventa, iskusni i uspješni programeri koji su ove godine predavali i na MS Network 6 konferenciji u Neumu, će prezentovati  i pokrenuti diskusije o dvije zanimljive teme: “Cross-Platform Development with Microsoft Technologies” i “Visual Studio Team Services Release Management”. Razgovori i druženje će se nastaviti u Cafe baru Sloboda u 20:00h uz muziku, roštilj, stoni tenis i Nintendo.

Ne propustite priliku za jedinstveno druženje programera, širenje znanja, diskusiju o najnovijim temama iz IT svijeta i dobru zabavu!  Za više informacija o eventu i registraciji, posjetite: http://authoritypartners.com/home/dev-talks-tuzla/event/

Authority Partners je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već jedanaest godina uspješno posluje u Sarajevu, a od maja 2015. godine i u Tuzli. Ove godine Authority Partners je izbran za trećeg najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, čime se već šesti put zaredom nalazi na listi najpoželjnijih poslodavaca u našoj državi.

 

Uposlenici Authority Partners-a uživaju kontinuiranu stručnu edukaciju iz oblasti razvoja informacionih sistema, stranih jezika i menadžmenta. Dijeljenjem znanja unutar firme i konstantnim usavršavanjem osigurana je konkurentnost na globalnom tržištu informatičkih usluga, a briga o zdravlju, podsticanje na sportske aktivnosti i razvoj međusobnih socijalnih kontakata kroz “team building“ druženja učvršćuju povjerenje i osjećaj pripadnosti AP porodici.

 

Zbog svog redovnog ulaganja u projekte za mlade i organizovanja aktivnosti usmjerenih ka polju razvoja IT kadrova u BiH, Authority Partners je 2015. godine dobio posebno Priznanje za podršku omladinskim projektima u sklopu nagrade DOBRO za filantropiju koju dodjeljuje Fondacija Mozaik.

 

Za više informacija o Authority Partnersu posjetite: http://authoritypartners.com

Visited 168 times, 2 Visits today

Related Events

Maršala Tita 2a, Tuzla

5. Aprila 2016. To 6. Aprila 2016.

15:30 To 23:00

Evropski univerzitet „Kallos“ Tuzla kao društveno odgovorna institucija organizuje edukativno predavanje na temu : „Prevencija i rano otkrivanje raka dojke“. Predavanje je namjenjeno svim zainteresovanim studentima i građanima, a održava se u cilju promocije zdravlja i prevencije bolesti.

Predavači su:

1. Doc.dr. Munevera Bećerević

2. Prof.dr. Haris Huseinagić

3. Doc.dr. Mufid Burgić

Karcinom dojke je vodeća maligna bolest žena, koja je u potpunosti izlječiva, ako se otkrije na vrijeme.

Cilj našeg predavanja jeste da prisutne upoznamo o načinu sprečavanja i ranog otkrivanja raka dojke.

DOBRO NAM DOŠLI.

Panonsko jezero, Tuzla

23. Aprila 2016.

8:00 To 17:00

Tuzla tuning show , predstavlja događaj namjenjen za dobro druženje i spajanje ljudi sa sličnim interesima.

Događaj će biti održan 24. aprila 2016. godine u Tuzli na gradskom parkingu “PINGA” kod Panonskih jezera.

Prijave takmičara će biti održane u jutarnjim satima nakon čega počinje generalni dio manifestacije. Nakon detaljnog pregleda automobila od strane sudija i upisivanja njihovih ocjena, takmičenje će biti krunisano dodjelom nagrada.
Kao zadnja tačka događaja planirano je kruziranje gradom u koloni koju čine takmičari uz policijsku pratnju.

tuz

Četiri glavne takmičarske klase su:
Extreme Style, Street Style, Beginner Style, Best German Style.
Ostale klase su:
Best JDM look, Best Race Look, Best Wheels, Best Interier, Best Clean Look, Best Paint Job, Lowest Car, Best Rat Look.

-AGENDA-

08:00-10:00 Dolazak učesnika i prijave
11:00 – OTVARANJE i oficijalni dio show-a
12:00-15:30 – Ocjenjivanje učesnika i zabavni program
16:30 – Proglašenje pobjednika u svakoj od kategorija, podjela nagrada
17:00 – Veliki defile kroz grad

Vidimo se u Tuzli!

TC Sjenjak, Tuzla

9. Decembra 2016.

8:00 To 13:00

Nova ženska inicijativa vas poziva na MALI PRODAJNI BAZAR koji će se održati 10. decembra (SUBOTA) u suterenu TC Sjenjak.

Ovoga puta svi posjetioci će moći da uživaju u malom programu gradskog dječijeg i omladinskog folklornog društva GDOFK iz Tuzle.

 

Broj mjesta je ograničen.