DEV Talks in Tuzla

9. Juna 2016.

9. Juna 2016.

17:00 To 22:00

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

Event Description

Authority Partners poziva sve programere željne sticanja i širenja znanja o najnovijim temama iz IT svijeta, da prisustvuju prvom DEV Talks eventu u Tuzli koji će se održati 9. juna 2016. godine u Plavoj Sali BKC Tuzla sa početkom u 17:00h.

 

DEV Talks u Tuzli je prvi u nizu evenata koje treći najpoželjniji poslodavac u BiH planira organizovati ove godine sa ciljem širenja znanja unutar IT zajednice i okupljanja IT stručnjaka oko najaktuelnijih tema iz oblasti razvoja softvera.

Predavači DEV Talks eventa, iskusni i uspješni programeri koji su ove godine predavali i na MS Network 6 konferenciji u Neumu, će prezentovati  i pokrenuti diskusije o dvije zanimljive teme: “Cross-Platform Development with Microsoft Technologies” i “Visual Studio Team Services Release Management”. Razgovori i druženje će se nastaviti u Cafe baru Sloboda u 20:00h uz muziku, roštilj, stoni tenis i Nintendo.

Ne propustite priliku za jedinstveno druženje programera, širenje znanja, diskusiju o najnovijim temama iz IT svijeta i dobru zabavu!  Za više informacija o eventu i registraciji, posjetite: http://authoritypartners.com/home/dev-talks-tuzla/event/

Authority Partners je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već jedanaest godina uspješno posluje u Sarajevu, a od maja 2015. godine i u Tuzli. Ove godine Authority Partners je izbran za trećeg najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, čime se već šesti put zaredom nalazi na listi najpoželjnijih poslodavaca u našoj državi.

 

Uposlenici Authority Partners-a uživaju kontinuiranu stručnu edukaciju iz oblasti razvoja informacionih sistema, stranih jezika i menadžmenta. Dijeljenjem znanja unutar firme i konstantnim usavršavanjem osigurana je konkurentnost na globalnom tržištu informatičkih usluga, a briga o zdravlju, podsticanje na sportske aktivnosti i razvoj međusobnih socijalnih kontakata kroz “team building“ druženja učvršćuju povjerenje i osjećaj pripadnosti AP porodici.

 

Zbog svog redovnog ulaganja u projekte za mlade i organizovanja aktivnosti usmjerenih ka polju razvoja IT kadrova u BiH, Authority Partners je 2015. godine dobio posebno Priznanje za podršku omladinskim projektima u sklopu nagrade DOBRO za filantropiju koju dodjeljuje Fondacija Mozaik.

 

Za više informacija o Authority Partnersu posjetite: http://authoritypartners.com

Visited 132 times, 1 Visit today

Related Events

Breške, Tuzlanska županija

11. Aprila 2016.

13:00 To 17:00

Udruga „Društvo Breščana“ poziva mlade članove Udruge, i druge koji to žele, da se prijave za edukaciju tkanja tradicionalnih narodnih nošnji. Read more…

Aula Ekonomskog fakulteta, Tuzla

21. Decembra 2016.

9:30 To 11:30

Imaš hobi? Baviš se izradom unikatnih radova? Praviš nakit, kozmetiku, torbe, suhe kolačiće, 3d origami predmete, praznične ukrase, heklaš ili pleteš, radiš dekupaž, želiš da predstaviš svoj… Read more…

Caffe Sloboda, Tuzla

17. Novembra 2015.

19:00 To 22:30

Druženja tokom nove sezone se nastavljaju u zatvorenom dijelu Slobode. Ove sezone Sloboda slavi 15. godina postojanja, pa su za novembar pripremili puno dešavanja. Read more…