Diskoteka Pasha: Željka i Edo

11. Decembra 2015.

11. Decembra 2015.

20:30 To 23:30

Diskoteka Pasha, Živinice Grad

Event Description

Uživo muzika Željka i Edo u Diskoteci Pasha. Zagarantovan nezaboravan provod

Visited 215 times, 2 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Konoba Casa Nova, B6, Stupine, Tuzla,

4. Marta 2016.

18:00 To 21:30

Dobra atmosfera se nastavlja u Konobi Casa Novoj, uz  Adnana Čelebiju

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

15. Aprila 2016.

18:00 To 20:00

Coca – cola Vam predstavlja koncertnu turneju Frajli

 

Šarmantni novosadski kvartet The Frajle spada u red muzičkih sastava uz koji Vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi „Naš prvi album sa putovanja“ i  „A strana ljubavi“, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album B strana ljubavi, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike. Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom B strana ljubavi, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u Bosni i Hercegovini.

Frajle sredinom aprila kreću na bosanskohercegovačku turneju. 16. aprila ovaj zanimljivi muzički karavan zaustavlja se u Tuzli. I ovaj sjajan muzički događaj koproducentski potpisuju Agencija „Zeus“ i tuzlanski BKC.

U dvoranu Bosanskog kulturnog centra Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame  na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite koncert sa kojeg ćete izaći ispunjeni pozitivnom energijom i sjajnim raspoloženjem. Budite sa Frajlama u Bosanskom kulturnom centru  Tuzla, 16. aprila u 20,00 sati.

Generalni pokrovitelj turneje je kompanija „Coca – cola“, a partneri su „DM“, Melem i RSG radio.

 

2 Maršala Tita,

29. Januara 2016.

18:00 To 21:00

Nakon kratke pauze Armin i Anis će vas zabavljati ove subote u Avngard Lounge baru.