DRUGA BAJRAMSKA AKADEMIJA U ŠERIĆIMA!

11. Septembra 2016.

11. Septembra 2016.

20:00 To 22:00

Šerići, Živinice, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Organizatori i pokretači ove kulturne manifestacije su mladi, koji su već pokazali kako se voljom i htjenjem ideje mogu pretvoriti u djelo. Na prethodnoj manifestaciji koju su organizovali sala je bila ispunjena, predstava je izmamila  aplauze, a i suze.
Učesnici: članovi sekcija KUD-a, hor džemata Šerići i hor MZ Živinice
Održava se u :Domu kulture Šerići

Ulaz je besplatan!

Dobrodošli!

Visited 168 times, 1 Visit today

Related Events

Narodno pozorište Tuzla

8. Maja 2017.

17:30 To 19:00

Premijeru predstave “Čisto ludilo” , u režiji Nine Kleflin, ansambl Narodnog pozorišta Tuzla izvest će u utorak, 9. maja sa početkom u 19.30 sati.

U predstavi igraju: Ivana Perkunić Mešalić, Edis Žilić, Midhat Kušljugić, Elvira Aljukić, Armin Ćatić i Nedim Malkočević…

Prva repriza je u srijedu, 10. maja u istom terminu…

Katolički školski centar Sv. Franjo, Klosterska, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

6. Novembra 2015.

16:00 To 18:00

Najstarije kazalište slijepih i slabovidnih u svijetu „Novi život“ iz Zagreba sa predstavom „Jučer sam se sjetio plave“ gostuje 7. novembra u 18 satu u dvorani Katoličkog školskog centra „Sveti Franjo“.

Publika će imati priliku uživati u izuzetnom glumačkom i rediteljskom ostvarenju „Jučer sam se sjetio plave“,koje na svojevrstan način aktuelizuje pitanje sljepoće i odnosa prema viđenju i viđenom, željama, snovima i nadama onih koji su „svrstani“ u slijepe, ali i sljepoći onih koji „vide“, te stalnoj potrebi preispitivanja odnosa prema samima sebi i odnosa prema drugima i drugačijima.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavu Kazališta slijepih i slabovidnih „Novi život“ iz Zagreba „Jučer sam se sjetio plave“ za koju je režiju i tekst napisala Petra Radin, a u kojoj igraju: Dajana Biondić sa psom Zdenkom, Suzana Bliznak, Milenko Zeko, Vojin Perić, Loris Pilav.

Kazan mahala 2, Tuzla

20. Marta 2016.

15:00 To 20:00

Kino Kaleiodskop vas poziva da pogledajte zanimljivu, humorističnu komediju.

Svaki dan od 17.03. do 24.03. u terminima: od 17 i 19h