Električni podrum: Music Difeference festival

14. Maja 2016.

15. Maja 2016.

20:00 To 2:00

5Km

Prokosovići, Lukavac

Event Description

Nakon uspješne promocije u Klubu Palma u Tuzli, te nakon eventa u Klubu Styxx u Banovićima Music Difference Festival priprema vrhunski event u Lukavcu, na svima dobro poznatoj lokaciji naših prijatelja Stereo Sektor iz Lukavca, koji su nesebično prihvatili ovu priču i svojim iskustvom pomogli da ovaj festival postane događaj koji će privući ljubitelje elektronske muzike iz cijele BiH i regiona.

Zajedničkim trudom tima HO “Elan Tuzla, Stereo Sektor Lukavac i ekipom mladih ljudi sastavljene od producenata, dj-eva, mladih novinara, ljubitelja elektronske muzike došli smo do trenutka kada Vas pozivamo na event koji definitivno ne smijete propustiti.
Event na kojem će rame uz rame nastupiti mlade nade elektronske scene i vrhunski DJ-evi koji i te kako iza sebe imaju sjajnu karijeru, ućešća na velikim festivalima, eventima, i nastupe na svjetskim electro scenama.

 
POZIVAMO VAS 14.05.2016 @ ELEKTRIČNI PODRUM 
 
START 22:00h
MDF Vol.2 WITH D.R.N.D.Y
Eduy, Rocho, Davor Gvozden, Incept, Aid Vehabović, Vontech, Adnan Jakubović, Abrash
 
ULAZ 5 KM

Visited 331 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Teatar Klub, Nikole Tesle BB

26. Marta 2016. To 27. Marta 2016.

18:00 To 23:00

Dom kulture Lukavac, Lukavac, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

6. Novembra 2015.

18:30 To 21:45

Prošle godine smo imali priliku uživati u odličnom nastupu benda iz Visokog, a na vaš zahtjev smo odlučili ponoviti muzičku poslasticu u vidu tributea jednom od najvećih bendova svih vremena! O Doorsima ne treba puno pisati, jer su bend koji je iznjedrio neke od najvećih hitova koji se i danas rado slušaju, poput “Roadhouse blues”, “L.A. Woman”, i mnogih drugih, a koje ćete imati priliku čuti u subotu u odličnoj izvedbi benda Uncle Sen!

Vidimo se u BBCC klubu!

Diskoteka Galaxis, Dedići, Srebrenik

22. Decembra 2015.

19:00 To 21:30

Jedan od najvažnijih i najcjenjenijih estradnih zvijezda sa naših prostora.