Festival evropskog teatra: Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja

29. Novembra 2016.

29. Novembra 2016.

19:30 To 21:00

Narodno pozorište, Tuzla

Event Description

Posljednju predstavu u revijalnom programu Festivala evropskog teatra izvest će domaćin, Narodno pozorište Tuzla.

Sada već kultna “Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja” po tekstu Ive Brešana zatvorit će tako festival. Režiju je radio Mustafa Nadarević a igraju: NERMIN OMIĆ, MELIHA FAKIĆ, MILENKO ILIKTAREVIĆ, NENAD TOMIĆ, MIDHAT KUŠLJUGIĆ, ZLATKO JUGOVIĆ, ELVIRA ALJUKIĆ, ARMIN ĆATIĆ i BESIM TUFEKČIĆ.

Visited 202 times, 2 Visits today

Related Events

Grupa studenata medicinskog fakulteta pokrenula je studentske partije kako bi svojim kolegama olakšali studiranje, kako bi se na što bolji način relaksirali i odmorili od studentskih obaveza.

Nakon bezbroj obaveza koje se nameću jednom studentu, kratke trenutke odmora većina njih trudi se provesti u pjesmi i veselju.

Alekse Šantića br. 7 - Raskrsnica između Dramar centra i Interexa (bivšeg) preko puta A bloka; zgrada odmah uz raskrsnicu

20. Septembra 2016.

18:00 To 20:00

Do sredine sedmice se možete nositi s obavezama, a od srijede želite novu energiju da izdržati sve izazove?

Onda i ove srijede dođite u Pecivo & Kafu i povedite svoju ekipu! Odlične cijene pića, super atmosfera i muzika za koju je zadužen Goran Hećim je ono što vam nudimo 21. septembra! Sve što je potrebno jeste da budete u bašti P&K-a od 20 sati i da uživate u najugodnijoj zabavi u gradu! Likeri po 1,50 KM, najkvalitetnije marke piva od 2,00 do 3,50 KM i peciva za koliko god vi želite novca!

Vidimo se.

Živinice Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

15. Oktobra 2016.

Nekadašnji pobjednik “Zvijezda Granda” popularni Gile, dolazi u Diamond!