FUDBAL: Budućnost – Sloga Simin Han

26. Marta 2017.

26. Marta 2017.

15:30 To 17:15

Gradski stadion Banovići

Event Description

Nakon domaćeg poraza od Rudara, fudbaleri Budućnosti ponovo igraju na svom stadionu. U okviru 19. kola Prve Lige Federacije BiH u Banoviće stiže ekipa Sloge iz Simin Hana.

Ovaj kantonalni derbi važan je za oba tima. Budućnost je u grčevitoj borbi za opstanak, a od svog subotnjeg rivala imaju četiri boda manje.

Sloga je poslije pobjede nad liderom, ekipom visočke Bosne, sada u dobroj situaciji da izbori opstanak. Pobjeda u Banovićima bi im zato donijela jako mnogo.

Visited 184 times, 1 Visit today

Related Events

Stadion Banja Ilidža, Gradačac

8. Aprila 2016.

14:30 To 16:15

Poslije poraza u Visokom, fudbaleri Zvijezde nemaju pravo na kiks protiv Radničkog ukoliko žele zadržati šanse za plasman u Premijer ligu BiH.

Ekipi Nedima Jusufbegovića na ruku je išao poraz Metalleghea u Lukavcu, pa je bodovna razlika između Jajčana i Gradačačana ostala samo jedan bod.

Radnički ne bi trebao imati problema oko opstanka. U Gradačac ne idu kao favoriti, ali imaju namjeru da pomrse račune i drugom pretendentu za plasman u elitu.

Titova, Lukavac, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

12. Novembra 2015.

Budite i u BBCC Clubu u Lukavcu, u 20:45, 13.11. i podržite naše Zmajeve na putu do Europskog prvenstva.

Stadion Jošik, 25. novembar, Lukavac

1. Aprila 2016.

14:00 To 15:45

Jednu od najzanimljivijih utakmica 20. kola Prve lige Federacije BiH za vikend igraju Radnički i Metalleghe.

Biće to praznik fudbala u Lukavcu, jer na Jošik stiže prvoplasirana ekipa lige i jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer ligu BiH.

Radnički je tek na 11. mjestu, no lakih bodova u Lukavcu nema, to znaju i gosti, koji, ukoliko žele odnijeti bodove, moraju proliti krv i znoj.