FUDBAL (M): Sloga Simin Han – Jedinstvo Bihać

14. Maja 2017.

14. Maja 2017.

17:00 To 18:45

Stadion Bare, Simin Han

Event Description

U okviru 26. kola Prve nogometne lige Federacije BiH, Sloga će u nedjelju, u Simin Hanu dočekati ekipu bihaćkog Jedinstva.

Sloga na proljeće igra u sjajnoj formi. Sa dvije vezane pobjede skočili su na peto mjesto sa 41 bodom, a sada su samo četiri poena iza vodeće visočke Bosne.

Jedinstvo je na desetom mjestu, četiri boda su iznad zone ispadanja, tako da opstanak još nije osiguran. Ipak, imaju dovoljno kvalitete da ostvare svoj cilj, što na kraju ne bi trebao za njih predstavljati neki problem.

 

Visited 238 times, 1 Visit today

Related Events

Stadion Sloge, Simin Han

18. Marta 2017.

13:00 To 14:45

Sloga iz Simin Hana u 18. kolu Prve lige Federacije BiH ima jako težak test, jer im dolazi lider prvenstva, ekipa visočke Bosne.

Bosna trenutno ima tri boda više od drugoplasiranog Travnika, i nekako se čini da su po igri i kvalitetu najbolji tim Prve lige, a mnogi smatraju da njihov ulazak u Premijer ligu neće niko moći ugroziti.

Ipak, sve je moguće. Ekipa Nermina Bašića je na desetom mjestu, opstanak još nije osiguran i sigurni smo da će dati maksimum da osvoje bodove protiv lidera prvenstva.

SVI NA STADION SLOGE!

Gradski stadion Banovići

16. Maja 2016.

15:00 To 16:30

Banovići će u utorak biti domaćin prijateljske fudbalske utakmice omladinskih reprezentacija BiH i Srbije.

Radi se o međusobnom susretu igrača do 15 godina, u kojoj ćemo vidjeti fudbalere koji su budućnost bh. fudbala.

Ovo će biti prvi puta da Banovići ugoste jednu od fudbalskih reprezentacija naše države, te se očekuje dobra posjeta na Gradskom stadionu.

Stadion Banja Ilidža, Gradačac

8. Aprila 2016.

14:30 To 16:15

Poslije poraza u Visokom, fudbaleri Zvijezde nemaju pravo na kiks protiv Radničkog ukoliko žele zadržati šanse za plasman u Premijer ligu BiH.

Ekipi Nedima Jusufbegovića na ruku je išao poraz Metalleghea u Lukavcu, pa je bodovna razlika između Jajčana i Gradačačana ostala samo jedan bod.

Radnički ne bi trebao imati problema oko opstanka. U Gradačac ne idu kao favoriti, ali imaju namjeru da pomrse račune i drugom pretendentu za plasman u elitu.