Fudbal (Prva liga FBiH): Bratstvo – Bosna Sema

17. Septembra 2016.

17. Septembra 2016.

16:00 To 17:45

Stadion Luke, Gračanica

Event Description

Nakon šest odigranih kola, Bratstvo iz Gračanice nalazi se u vrhu prvoligaške tabele sa 13 osvojenih bodova.

Gračanlije su samo bod u zaostatku za liderom, ekipom Rudara iz Kaknja, a sada imaju priliku osvojiti nove bodove. Na stadion Luke stiže Bosna Sema.

Sarajlije su u sredini tabele sa 9 bodova, u gostima igraju znatno lošije, pa će im u Gračanici biti veoma teško. No sigurno je da protiv Gračanlija ne dolaze sa bijelom zastavom.

Visited 172 times, 1 Visit today

Related Events

Stadion Sloge, Simin Han

18. Marta 2017.

13:00 To 14:45

Sloga iz Simin Hana u 18. kolu Prve lige Federacije BiH ima jako težak test, jer im dolazi lider prvenstva, ekipa visočke Bosne.

Bosna trenutno ima tri boda više od drugoplasiranog Travnika, i nekako se čini da su po igri i kvalitetu najbolji tim Prve lige, a mnogi smatraju da njihov ulazak u Premijer ligu neće niko moći ugroziti.

Ipak, sve je moguće. Ekipa Nermina Bašića je na desetom mjestu, opstanak još nije osiguran i sigurni smo da će dati maksimum da osvoje bodove protiv lidera prvenstva.

SVI NA STADION SLOGE!

Stadion Tušanj, Tuzla

23. Septembra 2016.

14:00 To 15:45

U 10. kolu Premijer lige BiH na Tušnju ćemo gledati finaliste Kupa naše zemlje iz prošle sezone.

Sloboda i Radnik solidno su ušli u novu sezonu, osvojili do sada po 15 bodova i sigurno da se radi o jednom od nazanimljivijih utakmica ovog kola.

Tuzlaci za pobjedu ne znaju već tri utakmice, dosta je turbulencija u klubu nakon ostavke Azmira Husića i odlaska Husrefa Musemića, pa će biti zanimljivo vidjeti koliko će još ta negativna atmosfera uticati na same igrače.

Radnik je ostao bez trenera Slavka Petrovića, no i pored toga ostvaruje dobre rezultate. Čini se da imaju kvalitet za nakon prvog dijela sezone završe među prvih šest ekipa.

Stadion Luke, Gračanica

21. Aprila 2017.

14:30 To 16:15

Nakon kikseva Travnika i GOŠK-a, visočka Bosna vratila se u igru za povratak u Premijer ligu BiH. Od sada pa na dalje na svakoj utakmici moraju ići na pobjedu, a prva prilika je gostovanje u Gračanici.

Bratstvo se vratilo sa bodovima iz Sarajeva, slavili su kod Bosna Seme sa 2:0 i sada puni samopouzdanja dočekuju jednu od najboljih ekipa Prve lige Federacije BiH.