Humanitarno druženje “SVI ZA SLAĐU STOJKOVIĆA”

22. Januara 2017.

22. Januara 2017.

12:00 To 14:00

Gradski park, Tuzla

Event Description

Kameleon, Zmaj pivo i Urban BeaTZ te pozivaju na humanitarno druženje SVI ZA SLAĐU STOJKOVIĆA!

Košarkaškoj legendi Sloboda Dite potrebna je naša pomoć u utakmici života, zato vas pozivamo da u nedjelju, 22. januara u periodu od 12 do 14 sati dođete u Gradski park u Tuzli, na zajedničko humanitarno druženje.

“Plati pivo onoliko koliko možeš i pomozi akciju”, za našeg Slađu, prije svega velikom čovjeku, a onda i jednom od najboljih strijelaca Sloboda Dite svih vremena.

DOLAZAK OBAVEZAN!!!

Slađan je obolio od teške bolesti i potrebna su mu sredstva za operaciju u inostranstvu. Stoga, molimo sve Vas koji ste u mogućnosti i želite da pomognete našem Slađi da to uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa.

BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd 

SWIFT: DBDBRSBG

SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd

IBAN: RS35160513020226895061

Visited 182 times, 2 Visits today

Related Events

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

20. Juna 2016.

18:00 To 20:00

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli 21. juna bit će održan koncert klasične muzike “Muzika kroz gradove soli” na kojem će učestvovati Gradski komorni orkestar iz Šibenika, te kamerni orkestar Srednje muzičke škole Tuzla “Graciozo”.

Kao solistice na ovom koncertu tuzlanskoj publici će se predstaviti violinistica Lana Plančić, violončelistica Nina Lucija Perina iz Šibenika te flautistica Anela Arifi i pijanistica Sarah Skopljak, maturantice tuzlanske Srednje muzičke škole.

Program koncerta čine kompozicije koje se izvode na velikim pozornicama.

Po riječima direktorice Srednje mizičke škole Tuzla Zrinke Andrejaš, program je kocipiran tako da će na sceni biti spojena dva orkesta u jedno veliko izvođačko tijelo, koje će svirati ozbiljna djela klasične muzike, a solisti iz Šibenika i Tuzle će nastupiti s njima.

Dodala je da je ovaj koncert prijavljen za učešće na 56. Međunarodni dječiji festival u Šibeniku.

Koncert je plod saradnje umjetnika iz Tuzle i Šibenika, a nakon ovog koncerta uslijedit će i uzvratna posjeta tuzlanskih muzičara gradu Šibeniku, u kojem će nastupiti 1. jula na koncertu u Narodnom kazalištu.

Cijeli koncert će biti rukovođen po dirigentskom palicom dirigenta Ive Lise.

Pokrovitelj koncerta koji počinje u 20 sati je Grad Tuzla, a organizator je Srednja muzička škola Tuzla.

Ulaz za ljubitelje klasične muzike je besplatan.

Club Viva, ZAVNOBiH-a, Tuzla

12. Maja 2016.

18:00 To 21:50

CLUB VIVA PRESENTS
BANE MOJIČEVIĆ
PETAK 13.05.2016.
Start 21.00h

ULAZ: BESPLATAN

REZERVACIJE: 062 00 11 10

CLUB VIVA Team

SKPC Mejdan, Tuzla

17. Marta 2017.

17:30 To 19:00

Počinje košarkaška Liga 6! Tuzlanska Sloboda je prvi dio sezone završila na drugom mjestu, što je uzrokovano dobrom igrom i formom u posljednjem periodu.

U prvom kolu Lige za prvaka Tuzlaci igraju derbi protiv ekipe Spars Ziraat Bank. Sloboda je protiv Sarajlija u Ligi 12 slavila bez problema u Mejdanu, koji je postao neosvojiva tvrđava za sve protvnike.

Naime, ekipa Velimira Gašića pobijedila je sve utakmice na domaćem parketu ove sezone, a sada žele i nastavak tog niza, a ko zna, možda se na kraju domognu i doigravanja.

OVA UTAKMICA SE NE PROPUŠTA!