ISTANBUL 199 KM !

25. Januara 2016.

Grand Tours BiH, STUPINE C-1

035 255 222 032 405 444 033 440 111

Event Description

ISTANBUL 2016

AGENCIJA GRAND TOURS U SARADNJI SA NAŠIM PARTNERIMA IZ TURSKE, NAŠIM VJERNIM PUTNICIMA SLJEDEĆE GODINE U JANUARU NUDI HIT DESTINACIJU “ISTANBUL 2016” PO CIJENI OD 199 KM, 3 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU 4*
POŽURITE, REZERVIŠITE VAŠA MJESTA.
ISTANBUL ČEKA NA VAS !!!

Visited 181 times, 2 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

2. Novembra 2016.

18:00 To 19:30

Koncertnu sezonu Agencija „Zeus“ započinje orginalnim muzičkim performansom, jednog od najprepoznatljivijih predstavnika tuzlanske muzičke scene devedesetih, Damira Avdića na kamernoj sceni Bosanskog kulturnog centra Tuzla, 3. novembra u 20 sati.

Damir Avdić, poznat i kao Graha, Diplomac, je underground muzičar i umjetnik iz Tuzle, koji danas živi i radi u Sloveniji. Dugi niz godina je svirao u hardkor-punk bendu „Rupa u zidu“, a sada nastupa samostalno (električna gitara i glas).

U svojim tekstovima Graha zna biti prilično oštar, ali sam Graha kaže da ne napada nikoga, a ako tako izgleda, onda pjesme udaraju tamo gdje treba. Tokom protekle decenije Graha je zadržao svoju autorsku preoznatljivost, a njegov muzički izraz prepoznat je širom regionalne muzičke scene.

Ulaznice za koncert Damira Avdića su u pretprodaji u marketing službi Bosanskog kulturnog Centra Tuzla, kao i kod „Seje i Vilija“ na Korzu, po cijeni od 7 KM. Na dan koncerta cijena ulaznica je 10 KM.

Narodno pozorište, Tuzla

21. Novembra 2016.

17:30 To 19:00

Petog dana Festivala evropskog teatra, Satirički kazalište Kerempuh iz Zagreba izvest će predstavu “Zmaj”.

Režiju za predstavu potpisuje Aleksandar Popovski, a radi se o tekstu autora Evgenija Švarca.

Igraju: Vilim Matula, Luka Petrušić, Vedran Mlikota, Ornela Vištica, Hrvoje Kečkeš, Filip Detelić, Ivan Đuričić, Damir Poljičak, Nina Erak-Svrtan i Matija Šakoronja.

CineStar, Tuzla

10. Aprila 2017.

18:15 To 21:15

IZVORNO IME: Jewels
REDATELJ: George Balanchine  |  ŽANR: balet
TRAJANJE FILMA: 150 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Velika Britanija
 

SADRŽAJ FILMA:

Priča o sjaju smaragda, rubina i dijamanata klasik je među baletima. Romantična glazba Fauréa pokretna je sila liricizmu Smaragda,  dok vatra Rubina dolazi od Stravinskog i jazz energije New Yorka. Veličinu i eleganciju baleta zaključuje kraljevska Rusija i Čajkovski s nevjerojatnom glazbom u Dijamantima. Dragulji su remek-djelo klasičnog baleta ali i samog Royal Balleta: virtuozna koreografija, snaga solista te preciznost svih sudionika.