Javna tribina “Pitaj direktno!”

27. Septembra 2016.

27. Septembra 2016.

17:30 To 19:30

Atelje Ismet Mujezinović, Klosterska, Tuzla

Event Description

Omladinski pokret “Revolt” dana 27.septembra 2016.godine organizuje javnu tribinu pod nazivom “Pitaj direktno!”.

Ovom javnom tribinom želimo da mladim kandidatima/kinjama s lista ponudimo prostor da kroz direktnu interakciju s građanima/kama predstave program njihove stranke, te ponude svoje odgovore na goruća pitanja u našem gradu.
Dođite i postavite pitanja o svemu što Vas zanima, a vezano je za stranke i kandidate koji su kandidovani za Gradsko vijeće grada Tuzla.

Poziv je bio upućen svim strankama čiji će se kandidati naći na listama za Gradsko vijeće.

Visited 169 times, 1 Visit today

Related Events

St. James's Irish Pub, Tuzla

23. Decembra 2016.

17:00 To 21:30

U Irishu večeras proslava Badnje večeri uz kuhano vino i pravi božićnu ponudu jela i pića.

Svi ste dobrodošli…

Tabašnice 2, Tuzla

11. Jula 2016.

18:00 To 19:30

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i cafe “Firma” vas pozivaju na još jedno filmsko veče na otvorenom. U utorak, 12.07.2016. sa početkom u 20:00 sati smo za sve ljubitelje njemačkog jezika pripremili projekciju filma “Im Juli” (u julu), romantičnu komediju režisera Fatiha Akina. Projekcija filma će se održati u prostorijama cafe-a “Firma” u ulici Tabašnice 2 a Glossa-centar Tuzla je za vas pripremio kokice i nagradnu igru sa vrijednim nagradama:

10% popusta na kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla
Glossa paket
Paket naših sponzora Hariba i Vitinke
O Filmu:

Budući nastavnik Daniel dobija od prodavačice nakita Juli prsten sa simbolom sunca, koji treba da ga vodi do njegove velike ljubavi. Na jednoj žurci Daniel upoznaje Melek, koja nosi majicu sa suncem. Daniel, ubjeđen da je ona njegova velika ljubav, sjeda u auto i upućuje se ka Istanbulu, prolazeći pored ostaloga i kroz zemlje bivše Jugoslavije. Film „Im Juli“ dobio je brojne nagrade, između ostalog i „Jupiter Preis“ za najbolju režiju.

Dom kulture Lukavac, Lukavac, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

6. Novembra 2015.

18:30 To 21:45

Prošle godine smo imali priliku uživati u odličnom nastupu benda iz Visokog, a na vaš zahtjev smo odlučili ponoviti muzičku poslasticu u vidu tributea jednom od najvećih bendova svih vremena! O Doorsima ne treba puno pisati, jer su bend koji je iznjedrio neke od najvećih hitova koji se i danas rado slušaju, poput “Roadhouse blues”, “L.A. Woman”, i mnogih drugih, a koje ćete imati priliku čuti u subotu u odličnoj izvedbi benda Uncle Sen!

Vidimo se u BBCC klubu!