Ječmište kod Tome: Semir, Nedim i Mirela

26. Marta 2016.

27. Marta 2016.

20:00 To 1:00

Ječmište kod Tome, Husinskih rudara, Tuzla

Event Description

Jer u Ječmištu je najbolje, tako ste vi rekli a mi nastojimo svaki put da to i dokažemo. Za vas smo pripremili 4 dana odlićnog provoda BIG PARTY, muzika uživo Subota – Samir, Nedim i Mirela

Rezevacije na broj 062 323 100

Visited 243 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Restoran Sunce, Križaljka, R469, Živinice

28. Januara 2016.

18:00 To 21:45

U Restoranu Sunce očekuje vas još jedna večer izvorne muzike.

Goste zabavljaju Bojana i Kole, koji su zaduženi da vas rasplešu i naprave sjajnu atmosferu.

Dobrodošli…

Caffe bar IN, Bulevar, Bulevar Nesiba Malkića, Živinice Grad

26. Novembra 2015.

18:00 To 21:30

Atelje Ismet Mujezinović, Klosterska, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

21. Jula 2015. To 8. Avgusta 2022.

7. Međunarodni festival umjetnosti mladih KALEIDOSKOP zvanično će biti otvoren Izložbom tuzlanskih umjetnika “Scena” i nastupom tuzlanskog muzičara Jasmina Slutanića sa bendom iz Austrije.

Izložba “Scena” i konkretno sama inicijativa pod nazivom “Gradimo Scenu” je nastala iz potrebe za kreiranjem adekvatnih uvjeta, za grupu autora koji žive i rade u Tuzli i imaju veliku potrebu, novonastala djela, posebno u vizualnoj sferi, izložiti i pokazati tuzlanskoj publici.
Izložba počinje u 21 sat u Ateljeu Ismet Mujezinović, nakon čega ćemo druženje nastaviti uz melodije austrijskog benda na čelu sa tuzlakom Jasminom Sultanićem.

Kaleidoskop je međunarodni festival koji povezuje mlade umjetnike iz različitih sredina i pruža priliku za zajedničko djelovanje u polju umjetnosti.
Kao i ranijih godina, ova manifestacija u svom sedmom izdanju će na jednom mjestu okupiti veliki broj mladih, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz drugih zemalja, s ciljem promocije kulturnog turizma, umrežavanja potencijala kreativnog i umjetničkog izražavanja mladih s potencijalima prirodnog i kulturno-hstorijskog naslijeđa Tuzle.
Aktivnosti će se održavati na brojnim lokacijama, u centru, na trgovima, u parkovima, na Panonskim jezerima, u Ateljeu Ismet Mujezinović, Međunarodnoj galeriji portreta, Kući plamena mira i Domu mladih.

Program festivala možete pogledati na linku http://www.kaleidoskop.ba/kaleidoskop/index.php/novosti/item/4931-program-7-međunarodnog-festivala-umjetnosti-mladih-kaleidoskop