KOŠARKA: Jedinstvo BH Telecom – Rudar Sport

16. Januara 2016.

16. Januara 2016.

18:00 To 19:30

SKPC Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

Event Description

U 9. kolu prvenstva BiH za košarkašice, Jedinstvo BH Telecom na svom parketu dočekuje Rudar Sport.

Domaće su velike favoritkinje. U susret ulaze sa omjerom 7/1, dok su gošće na 3 pobjede i 4 poraza. Ipak, dovoljne su kvalitetne da mogu kazniti svaku grešku protivnika.

Susret se igra u Maloj dvorani Mejdan.

Visited 221 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Sportska dvorana "Luke", Gračanica

11. Novembra 2016.

17:00 To 18:30

Veliki derbi 8. kola Prve rukometne lige Federacije BiH – grupa Sjever, za vikend će odigrati Gračanica i Kakanj.

Međusobni je to duel do sada neporaženih ekipa u ligi, koje se nalaze na prve dvije pozicije. Kakanj je prvi sa svih sedam pobjeda, dok je Gračanica druga sa 6 trijumfa i utakmicom manje.

Veliki interes vlada za ovu utakmicu i očekuje s puna dvorana Luke. Očekujemo i nadamo se dobroj rukometnoj predstavi kakva i dolikuje vodećim ekipama lige.

 

Katolički školski centar Sv. Franjo, Klosterska, Tuzla

5. Marta 2016.

8:00 To 13:00

Turnir će biti održan u Katoličkom školskom centru “Sveti Franjo” Tuzla, koji je ujedno jedan od partnera koji realizuju ovaj turnir. Naziv turnira jeste “Fudbal za sve”.

Turnir je podržan od strane organizacije “Fudbal profit homofobije, fudbal za sve”, te je cilj slanje poruke da u Tuzli nema mjesta za mržnju niti za diskriminaciju.

Na turniru će učestvovati 8 timova od kojih 4 tima su srednje škole iz Tuzle (Gimnazija “Ismet Mujezinović”, Gimnazija “Meša Selimović”, Behram-begova medresa Tuzla i Katolički školski centar “Sveti Franjo” u Tuzli) i 4 tima fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Glavni organizatori ovog turnira jesu Omladinska grupa Omladinskog Resursnog Centra Tuzla i Katolički školski centar “Sveti Franjo” Tuzla.

Trg slobode, Tuzla

24. Decembra 2016.

16:00 To 18:00

Grad Tuzla i JKP ”Pannonica” povodom božićnih i novogodišnjih praznika organizuju nastup klizačica pod nazivom ”Čarolija na ledu” na Klizalištu Panonika, na Trgu slobode u Tuzli sa početkom u 18:00 sati.

Klizalište Panonika će ”Čarolijom na ledu” posjetiocima predstaviti grupni nastup klizačica, te pet pojedinačnih klizačkih nastupa uz adekvatne muzičke numere te fantastičan klizački, muzički i svjetlosni događaj. A sve to izvest će naši gosti odnosno klizačice iz jednog od najboljih klizačkih klubova Srbije i regiona, klizačkog kluba ”Olimpik” iz Beograda.

Ovaj događaj podržali su Grad Tuzla, Coca-Cola, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona i Eko-Život.