Košarka (Liga 10): Jedinstvo – RMU Banovići

22. Januara 2016.

22. Januara 2016.

18:00 To 19:30

2 KM

SKPC Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

Event Description

Kantonalni derbi Prvenstva BiH za košarkašice ovoga petka u Mejdanu igraju Jedinstvo BH Telecom i RMU Banovići.

Tuzlanke su već izborile plasman u ligu za prvaka, a svoju dobru formu pokušaće potvrditi protiv igračica Gorana Jurčenka, koje su i dalje u borbi za plasman među najbolje timove.

Prvi susret u Banovićima pripao je Jedinstvu. Da li će se gošće revanširati Tuzlankama?

Visited 218 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Prokosovići, Lukavac,

28. Oktobra 2016.

Stereo Sektor” zapocinje serijal
underground zurki STEREO SEKTOR CLUBBING

Sto se tice 2016 godine koja polako se blizi kraju “KLABERI”
polako mogu da trljaju ruke posto ce nocni zivot barem sto se tice
kantona TK postati bogatiji za projekat “Stereo Sektor Clubbing”, u okviru kojeg ce se u “Elektricnom Podrumu” na Jezeru Modrac skoro svakog vikenda od 29.10.2016 odrzavati zurke sa akcentom na underground zvuk.

Iza projekta stoje organizatori vrlo uspešnih domaćih party serijala STEREO SEKTOR (Elektricna Suma, Elektricni Podrum i Elektricni Private), na osnovu čega i cijeli koncept nosi radni podnaslov “Stereo Sektor Clubbing”. U osnovi muzičkog programa biće DJ-evi okupljeni oko organizacije “Stereo Sektor”, uz česta gostovanja Domacih, Regionalnih i Internacionalnih Artista.

Ideja je da svakog (Svakog drugog) Petka ili Subote do kraja sezone održavamo underground žurke u kojima će dominirati tech house i techno zvuk, ali će biti prostora i za deep, minimal, kao i pomalo zapostavljeni funky.

Jedno od prvih velikih imena koje dolazi je Bugar, Valeri Ivanov aka “TIMMO”, čovek koji spada u začetnike techno zvuka u Bugarskoj, a polako osvaja i Evropu.

13. Septembra 2016.

18:00 To 20:00

I ove srijede odličnu zabavu vam spremamo u P&K-u! Siđe kao krivac za extra zvuk i naše ljubazno osoblje za fantastičan štimung. Čekamo još samo meteorologe da ispune obećanje kako će srijeda biti bez padavina. Ali i ako ih bude, nema veze, svirku ćemo nastaviti u kafiću! Povedite ekipu, dođite i zabavite se! Cijene piva i vina ostaju nepromijenjene, dok su likeri još jeftiniji pa ćete se moći počastiti za samo 1,50 KM!#dobarizgovor

SKPC Mejdan, Tuzla

3. Februara 2017.

17:30 To 19:00

Veliki derbi košarkaškog Prvenstva BiH odigraće u Tuzli ekipe OKK Sloboda i KK Bosna Royal Jelly.

Sarajevski “studenti” su lideri Lige 12 sa deset pobjeda i svega dva poraza, igraju veoma dobro u prvom dijelu sezone i jednom nogom su već izborili plasman u Ligu za prvaka.

Sloboda je teško poražena od Sparsa u prošlom kolu, pa je zato trener Velimir Gašić svoje pulene kaznio jutarnjim treningom dan nakon debakla. Hoće li to utjecati na košarkaše Slobode vidjet ćemo u subotu, a pobjedom će tuzlanski tim ostati u igri za plasman u Ligu za prvaka.