KOŠARKA: Lukavac – Iskra

19. Novembra 2016.

19. Novembra 2016.

19:30 To 21:00

Sportska dvorana, Lukavac

Event Description

Šesto kolo A1 košarkaške lige donosi nam duel Lukavca i bugojanske Iskre.

Oba tima su u donjem dijelu tabele sa jednom pobjedom i tri poraza, a posljednje poraze ekipe su doživjele u posljednjem kolu (Lukavac kod Igmana, a Iskra kod Gradine u Tešnju).

Kvalitetom bi obje ekipe do kraja trebale ostati u sredini tabele, pa će svakako biti zanimljiv njihov prvi međusobni duel ove sezone.

Visited 176 times, 1 Visit today

Related Events

Dvorana Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

8. Aprila 2016.

17:30 To 19:00

Veoma važnu utakmicu u okviru 9. kola Lige za opstanak košarkaškog prvenstva BiH ekipa Slobode odigrat će protiv Studenta.

Nakon poraza u Mostaru, prilika je to za tim Vladimira Mićanovića ostvari pobjedu kojom bi vjerovatno izborila opstanak u društvu najboljih.

To neće biti nimalo lako, jer je Student veoma neugodna ekipa. Ipak, Sloboda je uvijek favorit u Mejdanu i od njih se uvijek očekuje trijumf u Tuzli.

Sportska dvorana, Srebrenik

26. Decembra 2015.

16:00 To 17:30

Favorit u duelu dvije Gradine je domaća ekipa, koja se trenutno nalazi na trećem mjestu i jedan je od kandidata za plasman u najviši rang.

Tešanjci su pretposljednji na tabeli i svjesni su da je kvalitet na strani ekipe iz Srebrenika. Međutim, sigurni smo da se gosti neće olako predati.

Utakmica se igra u okviru 11. kola A1 lige BiH.

SKPC Mejdan, Tuzla

27. Januara 2017.

16:00 To 17:30

Jednu od zanimljivijih utakmica narednog kola košarkaškog Prvenstva BiH za žene, u subotu će odigrati Jedinstvo BH Telecom i Mladi Krajišnik.

Tuzlanke su trenutno za šestom mjestu sa 4 pobjede i 3 poraza, a imaju i dvije utakmice manje, dok je Mladi Krajišnik na jednoj poziciji ispod sa svega dvije pobjede i čak 7 poraza.

Izabranice Mare Brčaninović u ovaj susret ulaze kao favoritkinje, no to tek trebaju potvrditi na terenu Velike dvorane Mejdan.