Međunarodna glerija portreta Tuzla: Solistički koncert Arine Behlilović

28. Aprila 2016.

28. Aprila 2016.

18:30 To 20:00

Međunarodna galerija portreta, II tuzlanske brigade, Tuzla

Event Description

JU Osnovna muzička škola Tuzla
Solistički koncert Arine Behlilović, učenice petog razreda osnovne muzičke škole.

Visited 252 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala, Tuzla

19. Januara 2016.

17:00 To 18:30

REŽIJA: Jason Zada

ULOGE: Natalie Dormer, Taylor Kinney, Yukiyoshi Ozawa

ŽANR: Horor

TRAJANJE: 93 min

Zastrašujuća priča koja se odvija u šumi Aokigahara. Ova legendarna šuma već je desetljećima poznata po velikom broju samoubistava. Svake godine japanske vlasti zabilježe preko stotinu samoubistava, a na samom ulazu u šumu može se naći natpis koji moli ljude da razmisle o svojim bližnjima te da kontaktiraju udruženje za sprečavanje samoubistava.

TC Sjenjak, Tuzla,

18. Decembra 2015.

8:00 To 15:00

U suterenu TC “Sjenjak” u subotu će se održati “Praznična tržnica” u organizaciji Udruženja Nova ženska inicijativa. Namjera je da to bude pravo novogodišnje šarenilo te da “Praznična tržnica” bude mjesto na kojem će svako pronaći po nešto za sebe .

“ Obzirom da su nam praznici na vratima, vrijeme je darivanja, platežna moć znamo kakva je, te smo odlučile na ovaj korak da bi naši sugradjani za simbolične novce kupili poklone” poručuju iz NŽI. Kako kažu organizatorice “Praznična tržnica” biće mjesto na kojem će se moći prodavati, I naravno kupiti, unikatni proizvodi ručno radjeni, nakit, ukrasi, odjevni predmeti. “Novost je što je ovoga puta otvorena mogućnost prodaje I polovnih stvari . Svi imamo predmete ili odjeću koju jednostavno više ne koristimo, I evo prilike da je spremimo I ponudimo na “Prazničnoj tržnici” , ističu iz NŽI I već najavljuju da će pravu “Garažnu prodaju”, po ugledu na evropske gradove, organizovati već početkom naredne godine.

Zakup prodajnog mjesta na “Prazničnoj tržnici” je 10 KM I već ima dosta zainteresiranih, a novac koji ćemo prikupiti, od zakupa, biće usmjeren na kupovinu paketića za djecu koja su lošijeg materijalnog stanja.

Narodno pozorište. Tuzla

18. Novembra 2016.

17:30 To 19:00

Druge noći Festivala evropskog teatra biće izvedena predstava “Moje dete”, u produkciji Beogradskog dramskog pozorišta.

Radi se o tekstu Stojana Srdića, ča režiju predstave potpisuje Ana Đorđević.

U predstavi igraju: Jovana Gavrilović, Ivana Nikolić, Andrej Šepetkovski, Vladan Milić, Jelisaveta Orašanin i Mladen Sovilj.