Motel Jet Star Živinice – IZO I AMKO

7. Oktobra 2016.

7. Oktobra 2016.

Živinice Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

PETAK u najboljem mjestu u gradu. Sa nama su Izo i Amko

Visited 189 times, 2 Visits today

Related Events

Club Viva, ZAVNOBiH-a, Tuzla

17. Marta 2016. To 18. Marta 2016.

18:00 To 2:00

CLUB VIVA PRESENTS ALEKSANDRA PRIJOVIC

PETAK 18.03.2016. Start 21.00h

ULAZ: 5

KMREZERVACIJE: 062 00 11 10

CLUB VIVA Team

Dom mladih, II tuzlanske brigade, Tuzla

22. Septembra 2016.

Pozivamo Vas na jubilarni 15. rođendan, od NULA PLUS, benda iz Tuzle, kojeg mnogi smatraju pionirima Nu Metal\Hard Core pravca u Bosni i Hercegovini ali i regionu. Osnovani su 2001. godine, dođite da njihov rođendan zajedno proslavimo uz tvrdi zvuk i dobru zabavu.

ULAZ JE BESPLATAN!

U goste nam dolaze velikani thrash metal scene, RAPIDFORCE iz Beograda. Pozdrav i vidimo se u petak!

Cafe Bar Sloboda, Tuzla

15. Septembra 2016.

Večeras u Cafe Sloboda ugođaj će nam praviti Baga Sound.

To je Reggae ogranak Fm Jam ekipe, a čine ga Moonjah, vokalist grupe Defence i Dj Soul. Višegodišnju ljubav i uživanje prema Reggae muzici od 2006. pretvaraju u prvi BH sound.  Njihovi setovi uvijek imaju Roots Reggae za osnovu, a stilovi variraju od Roots, Nu Roots i Duba, do Junglea, Dubstepa i Ragga Breaksa. Za njih su karakteristični izrazito plesni setovi, puni muzičkog kvaliteta vrsnih poznavatelja muzike.

Takav način rada  je doveo Baga Sound i do brojnih nastupa u cijeloj regiji. Pored BiH, česti su i rado viđeni gosti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, nerijetko rame uz rame sa DJ zvijezdama. Uz većinu balkanskih DJ-a tu su i imena kao Benny Page, Big Bud, Danny Wheeler & MC Tali, Aries.

Baga Sound ima reputaciju jednog od najboljih soundova u široj okolini BiH, a to potvrđuje i popularnost produkcije kojom se također bave. Pjesme, remixi, i mixevi iz sopstvene produkcije ove ekipe izuzetno su traženi i popularni, a pjesme poput Raja Hoće Roots, Jungle remix hita U Centru Grada, kao i brojne druge prepoznate su na mnogim plesnim podijima  od Slovenije do Makedonije.