Movember s Rotaractom Tuzla

30. Novembra 2016.

1. Decembra 2016.

20:00 To 2:00

2KM

Dom mladih, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Novembar je i ove godine u znaku brkova. Globalnu akciju „Movember“ Rotaract Tuzla će obilježiti izborom najboljih brkova. Ova akcija, koja se u svijetu obilježava već 14 godina, mnogo je više od puštanja brkova, jer joj je svrha borba protiv raka prostate, pa je cijeli ovaj mjesec u znaku muškaraca.

Dragi naši, pored humanog dijela solidarisanja sa oboljelima od ove opake bolesti, imate priliku i učestvovati u nagradnoj igri koju smo pripremili za vas i to tako što ćete nam slati fotografije vaših brkova. Budite brzi, jer prijava su već počele, a traje do 29. novembra 2016, kada ćemo na našem party-u u Palmi (Dom mladih) 30.11.2016. uručiti nagrade najboljim “brkama”.

Sve goste će zabavljati tuzlanski E-Not band.

Ulaz je 2 KM, a prihodi od ulaznica idu u korist pokreta Movember.

Organizers

Rotaract Tuzla

Visited 186 times, 1 Visit today

Related Events

Plato kod Ismeta i Meše, Centar Tuzla

20. Novembra 2015.

10:00 To 12:00

Organizacija za djecu i mlade „Osmijeh za Osmijeh“ Tuzla u okviru obilježavanja 5 godina svog postojanja, organizuje aktivnost pod nazivom „5 godina grlimo Tuzlu“. Riječ je o aktivnosti kojom se želimo zahvaliti sugrađanima na pažnji i povjerenju pruženim u proteklih pet godina našeg zvaničnog postojanja.

Simbolično na Međunarodni dan dječijih prava želimo Tuzlacima i Tuzlankama dijeliti besplatne zagrljaje, slavljeničke kolače i tople napitke uz neizostavne UN Konvencije o dječijim pravima.

Peti je ovo put kako uspješno organizujemo najpozitivniji događaj u državi „Dan besplatnih zagrljaja“ i zato bismo voljeli da budete s nama.  Ovog dana svi sugrađani će imati priliku uživati u odličnoj ‘live’ svirci, domaćim kolačima, premium okusima Vispak čajeva i brojnim nagradnim igrama s vrijednim i zanimljivim nagradama.

Iskreno se nadamo da se vidimo!

Tuzla, Federacija Bosne i Hercegovine, Bosna i Hercegovina

4. Septembra 2015.

KONOBA CASA NOVA (STUPINE B6) vam ponovo otvara vrata u novoj sezoni uz veliku ponudu hrane,pica i muziku uzivo svakog cetvrtka,petka i subote zabavljati ce vas.
CETVRTAK-MIA AR I NEDO
PETAK-ALMIR KALAJLIC I POLA
SUBOTA-CELEBIJA
Sve informacije i rezvacije na tel:
035/278334
066/341444
Mozete nas pratiti i na nasoj web stranici:
www.casanova .ba
Dobrodosli….

Caffe Galerija Bunt, Jevrejska 8, Tuzla

17. Februara 2016.

18:00 To 21:30