New Sound vol.3 presents: Sasha Carassi

11. Novembra 2016.

11. Novembra 2016.

Miroslava Krleže 15, Tuzla

Event Description

New Sound je nastao početkom 2016 godine i radio je niz uspješnih „RAP“ evenata. Početkom ljeta tačnije 18 juna u organizaciji New Sound organizovao je prvi festival „Sound of Nature“ na 2 stagea (rap i elektronski stage), koji je itekako privukao veliki broj posjetilaca.

New Sound nastavlja sa novim projektima, posljednji je bio 16og septembra sa trenutno možemo reći najboljim producentom današnjice Enrico Sangiulianom iz Reggio Emillia (Italija). Ekipa New Sound je itekako dobro prihvaćena iz svih gradova Bosne i Hercegovine, a predstojeći događaj 11.11.2016 privući će itekako veći broj posjetilaca. U Tuzlu i Bosnu i Hercegovinu po prvi put dolazi svjetski poznati i priznati DJ/ producent i vlasnik jednog od top 5 techno labela napolitanac SASHA CARASSI.

Italijanski DJ i producent Sasha Carassi, započeo je svoju karijeru zbog jake strasti prema house glazbi. U ovom trenutku on je jedan od top svjetskih techno DJ-a, poznat po svojim besprijekornim vještinama i snažnoj radnoj etici.

2010. godina je bila jako bitna za njega posebno zbog produkcije, sa izdanjima na labelima kao što je legendarni Drumcode, što ga je predstavilo mračnijim i više orijentisanim na velike partije.Surađivao je sa mnogim poznatim techno umjetnicima iz cijelog svijeta, a vrhunac je dosegao kada ga je Danny Tenaglia pitao da svira uz njega u Sashinom rodnom gradu Napoliju, što je odmah ojačalo njegovu karijeru.

2009. godine osnovao je Phobiq Recordings, label koji je interprtacija njegovog glazbenog ukusa i refleksija zvuka kojeg je usavršio na svojim nastupima.

Phobiq je stekao ugled posljednjih nekoliko godina, te je postao jedan od najcjenjenijih techno produkcijskih kuća, zahvaljujući izdanjima izuzetno talentiranih producenata.

Sasha je nastupao na najboljim festivalima i klubovima širom svijeta, te je u stanju pokazati svoju stručnost zahvaljujući čvrstoj muzičkoj podlozi i strasti za vinil pločama od kasnih 80-ih.

Danas se Sasha može smatrati orijentirom za ljubitelje savremene Techno muzike,ali koji ne zaboravlja svoje old ¬school korijene.
Na ovom eventu nastupati će Damir Hoffman osnivač Reload events nastanjen u Novoj Gorici u Sloveniji. Od domaće ekipe nastupati će Black Acid koji je u oktobru ove godine izdao svoj prvi EP na Phobiqu, Incept osnivač New Sounda i Doaman (Audiorevija).

Ulaznice u pred prodaji su limitirane, a ulaznice možete nabaviti i na dan eventa na biletarnici ispred Mejdana.
link eventa: https://www.facebook.com/events/988628644580873/

Visited 193 times, 1 Visit today

Related Events

Kalesija Grad, Federacija Bosne i Hercegovine, Bosna i Hercegovina

28. Avgusta 2015.

Crowns club Kalesija

Mellain Club, Tuzla

30. Marta 2017. To 31. Marta 2017.

19:00 To 0:00

U petak prava luda žurka. U goste Mellain Cluba dolazi fantastična ekipa iz Barok Banda.

Rezervišite vaše mjesto i uživajte u luksuznom ambijentu 20. sprata hotela Mellain.

Kao i uvijek podršku pravi naš resident DJ Milloone, a mi vam želimo ugodan provod.

Novi Sad, Vojvodina

7. Oktobra 2016.

4:00 To 17:00

Yavuz travel organizuje jednodnevni izlet 08. oktobra u Novi Sad. Cijena ovog izleta je po izuzetno povoljnoj cijeni (20,00 KM.) Prijave su  u toku.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Živinica i Tuzle sa navedenih mjesta u jutarnjim satima. Vožnja preko Bijeljine, Sremske Rače, Iriga do Novog Sada. Planirani dolazak grupe u Novi Sad je oko 11:00 h.
Planirano iskrcavanje je na parkingu ispod Petrovaradinske tvrdjave, gdje ćemo provesti prvi sat vremena našeg boravka u Novom Sadu. Petrovaradinska tvrdjava je inače jedna od najvećih turističkih atrakcija Novog Sada. Sa tvrđave imamo prelijepu panoramu grada i Dunava, Pijani sat, restoran Panorama, kao i mnoge druge atrakcije očekuju nas na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Nakon obilaska tvrđave silazimo u novi dio grada, preko Dunavskog parka, Dunavske ulice, Zmaj Jovine ulice dolazimo na trg Slobode. Tokom ove šetnje obići ćemo znamenitosti koje se nalaze na ovoj dionici a na samom trgu Slobode nalazi se zgrada Magistarta, hotel Vojvodina (najstariji hotel), finansijska palata, poznati kafe Trčika kao i mnoge drugi zanimljivi objekti.

novi sad1

Datum polaska: 08.10.2016.

Vrijeme polaska:

05:30, Živinice, Tuzla 06:00 glavna autobuska stanica .

Vrijeme polaska iz Novog Sada: 19:00 sati

Rezervacije na broj:
-060 30 38 964
-061 656 002 (viber)

Sve ostale informacije na: https://www.facebook.com/yavuzputovanja/?fref=ts

(Za realizaciju izleta potrebno je minimalno 30 osoba)