Novogodišnji party za štićenike Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama

22. Decembra 2015.

22. Decembra 2015.

12:00 To 19:00

Zavod za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama, Krečanska, Tuzla,

Event Description

U utorak 22. decembra u prostorijama JU “Zavod za odgoj I obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom I tjelesnom razvoju” , članice NŽI organizuju novogodišnju zabavu za štićenike ove ustanove. Udruženje “Nova ženska inicijativa” pokloniće 50 paketića, pripremićemo za djecu pravi party na kojem ce biti I Djeda Mraz.- ističu članice NŽI. Ono što ih posebno raduje je činjenica da će ovoj prekrasnoj dječici uljepsati praznike, zabaviti se sa njima I druziti nekoliko sati.

“Na novogodišnjem partiju u Zavodu doći će I “naša” djeca I unuci naših članica, cilj nam je da se djeca zajedno zabave, upoznaju I da shvate da se ljepota skriva u različitostima”.

Članice Udruženja “Nova ženska inicijativa” su u maju ove godine organizirale matursku zabavu u istoj ustanovi. “I tada smo im priredile iznenadjenje, dovele smo frizere, šminkericu, obezbjedile smo buketiće cvijeća za svaku maturanticu…A sreća I zadovoljstvo djece vam ispune srce beskrajnom ljubalju koju pružaju”.

Visited 190 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

CineStar, Tuzla

20. Februara 2017.

15:25 To 17:25

IZVORNO IME: Gold
REDATELJ: Stephen Gaghan  |  ŽANR: Drama, triler, avantura
ULOGE: Rachael Taylor, Bryce Dallas Howard, Matthew McConaughey
TRAJANJE FILMA: 121 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD  |
SADRŽAJ FILMA:
Kenny Wells (Matthew McConaughey), nesretni čovjek, udružuje se sa geologom Michaelom Acostom (Édgar Ramírez) kako bi pronašli zlato u neistraženoj džungli Indonezije.

https://www.youtube.com/watch?v=_PCDIWgfkCQ

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala 2, Tuzla,

29. Decembra 2015.

15:00 To 16:30

Četiri godine nakon prvog dijela, priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno. Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-vještice. Zozonci žive u gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji vjetra…

Dom kulture Lukavac, Lukavac,

11. Decembra 2015.

12:00 To 14:00

U goste nam dolazi pozorište za djecu sa čuvenom dječijom predstavom „Maša i medvjed“ rađenoj po popularnom crtanom filmu.