ODBOJKA: Gradina Herceg – Gacko

17. Decembra 2016.

17. Decembra 2016.

18:00 To 19:30

SRC Srebrenik

Event Description

Nakon vrijedne pobjede nad Maglićem, odbojkaši Gradine Herceg ponovo su domaćini, ovoga puta u 10. kolu u Srebrenik dolazi Gacko.

Gradina se nalazi na osmom mjestu sa 3 pobjede i 6 poraza i sigurno da bi ih trijumf nad Gackom približio sredini tabele.

Gacko je na mjestu broj 4. Imaju omjer od pet pobjeda i četiri poraza i sigurno da u Srebrenik dolaze kao favoriti, no to na terenu moraju opravdati.

Visited 177 times, 1 Visit today

Related Events

Druga osnovna škola, Meše Selimovića, Srebrenik

11. Marta 2016.

14:00 To 15:30

Odbojkašice Gradine Herceg u 9. kolu Superlige Federacije BiH – grupa Sjever, na svom parketu dočekuju ekipu Smeča iz Lukavca.

Tim iz Srebrenika trenutno se nalazi na posljednjem mjestu tabele i sa samo jednom pobjedom. Nema više prava na kiks i u ovom susretu igra im samo pobjeda.

Lukavčanke su drugoplasirani sastav lige sa omjerom 6/2 i u Srebrenik odlaze kao favoritkinje.

Sportska dvorana Skenderija, Husein-kapetana Gradaščevića, Gradačac

1. Aprila 2016.

17:00 To 18:30

Veliki polufinalni derbi doigravanja za prvaka BiH, u Gradačcu će odigrati Kula i Bimal Jedinstvo.

Odbojkašice iz Gradačca jedno su od najprijatnijih iznenađenja, ova sezona je veoma uspješna i sa pravom se nadaju prolasku u finale. To, naravno, neće biti nimalo lako, jer im stižu višestruke prvakinje i osvajačice Kupa BiH.

Bimal Jedinstvo je favorit u ovom srazu, a za plasman u finale morat će ponuditi maksimum, jer su se već jednom “opekle” u Gradačcu u regularnom dijelu sezone.

Sportska dvorana Luke, Gračanica

11. Februara 2017.

13:00 To 15:00

Veliki derbi 11. kola Superlige Federacije BiH za odbojkašice naredne nedjelje igraju Gračanica Fortex i Smeč iz Lukavca.

Radi se o duelu drugoplasiranog i trećeplasiranog tima prvenstva. Domaća ekipa ima pobjedu više, pa će biti zanimljivo vidjeti ko će na kraju uzeti bodove.