Odbojka (Premijer liga BiH): Bosna Kalesija – Kula Gradačac

27. Februara 2016.

27. Februara 2016.

16:00 To 17:30

Mješovita srednja škola Kalesija, Patriotske lige, Kalesija

Event Description

Odbojkašice kalesijske Bosne subotu imaju novi težak meč. U dvoranu MSŠ Kalesija dolazi drugoplasirana ekipa Premijer lige BiH, Kula Gradačac.

Gošće su napunjene samopouzdanjem nakon pobjede nad Bimal Jedinstvom, dok je Bosna i dalje na dnu tabele, sa samo jednom jedinom pobjedom.

Na ovoj utakmici od aktivnog igranja oprostit će se nekadašnja reprezentativka BiH Erna Sinanović, koja se više puta penjala na tron kada su u pitanju najuspješnije sportiskinje u Općini Kalesija i sasvim sigurno mnogo je dala za ovaj grad i odbojku.

Visited 318 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Dvorana Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

26. Februara 2016.

14:00 To 15:30

Nakon poraza protiv Gacka, odbojkašicama Slobode već u subotu slijedi novi domaći test, jer u Mejdan stiže ekipa BL Volley.

Radi se o duelu timova iz sredine tabele. Banjalučanke su na petom mjestu sa 9 pobjeda i 7 poraza, dok su Tuzlanke na omjeru 5/11.

Dobra je to prilika za igračice Almira Žilića da ponovo uđu u pobjednički kolosijek i sa više samopouzdanja uđu u play-off.

SRC, Srebrenik

3. Februara 2017.

16:00 To 17:30

Odbojkaši Gradine Herceg u subotu imaju težak ispit, a u okviru 14. kola Premijer lige BiH jer u Srebrenik dolazi Radnik iz Bijeljine.

Gradina je na sedmom mjestu sa 13 bodova i osvajanje novih je imperativ. Sa druge strane, Radnik je trećeplasirana ekipa u BiH i do sada su sakupili 25 bodova.

Sportska dvorana Luke, Gračanica

10. Decembra 2016.

13:30 To 15:00

Nastavlja se Superliga Federacije BiH – grupa Sjever. Gračanica Fortex u 9. kolu na svom terenu dočekuje Maglaj.

Gračanica Fortex jedan je od favorita za ulazak u Premijer ligu BiH. Odbojkašice se nalaze za drugom mjestu sa 7 pobjeda i jednim porazom.

Maglaj je trenutno na šestom mjestu sa 2 pobjede i 6 poraza i teško je očekivati da mogu napraviti neku veliku senzaciju i iznenaditi domaće odbojkašice.