ODBOJKA (Ž): Kula Gradačac – BL Volley

4. Marta 2017.

4. Marta 2017.

16:00 To 17:30

Sportska dvorana Skenderija, Gradačac

Event Description

Derbi utakmicu posljednjeg, 18. kola Premijer lige BiH u Gradačcu će ovog vikenda odigrati Kula i BL Volley. Radi se o duelu petoplasiranog i trećeplasiranog na tabeli.

Oba tima su obezbijedila doigravanje, a za ekipu Kule bitno je da pobjedom pokušaju zadržati svoje peto mjesto i tako izboriti utakmicu sa četvrtoplasiranim timom.

No, sa druge strane, BL Volley je do sada mnogo pokazala i sigurno da imaju visoke ambicije u doigravanju, a pobjeda u Gradačcu možda im donese i lakšeg protuvnika.

Visited 181 times, 2 Visits today

Related Events

Sportska dvorana, Lukavac

9. Decembra 2016.

15:00 To 16:30

U 9. kolu Superlige Federacije BiH u odbojci, 7-Lukavac na svom terenu dočekuje ekipu Napretka.

Lukavčani su trenutno na drugom mjestu tabele, ali sa utakmicom manje. I dalje su jedina neporažena ekipa, a tako žele da ostane i nakon ovog meča.

Napredak je u sredini, ima isti broj pobjeda i poraza, po 4, i njihov cilj je zapravo ispunjen, a to je opstanak u društvu najboljih. Tim iz Odžaka definitvno ima kvalitet da to i ostvare.

Mješovita srednja škola Kalesija, Patriotske lige

11. Marta 2016.

17:00 To 18:30

Zanimljiv kantonalni derbi u okviru 13. kola Superlige Federacije BiH, u Kalesiji će odigrati odbojkaši Bosne i Lukavca.

Domaća ekipa nalazi se na začelju sa samo dvije pobjede, te im je pobjeda itekako potrebna. 7 Lukvaca nalazi se na trećem mjestu sa osam pobjeda i četiri poraza.

Gosti su favoriti i biće zanimljivo vidjeti može li Bosna ostvariti pobjedu i napraviti senzaciju.

Sportska dvorana Lukavac

10. Februara 2017.

16:00 To 17:30

Ekipa 7-Lukavac u vrhu je superligaške tabele, a u 12. kolu dočekuje Zavidoviće.

Lukavčani imaju isti broj bodova kao i tuzlanska Sloboda, ali i bolji međusobni duel, pa su tako u prednosti. Ipak, morali bi pobjeđivati na papiru manje klubove, kako se ne bi doveli u situaciju da zavise i od drugih.

Lukavac je favorit, ali u odbojci je sve moguće…