ODBOJKA (Ž): Kula Gradačac – Radnik

11. Novembra 2016.

11. Novembra 2016.

19:00 To 20:30

Sportska dvorana Skenderija, Gradačac

Event Description

Kula se malo podigla nakon uvodnog poraza od Slobode. Gradačački tim je ostvario dvije vezane pobjede u Premijer ligi, a priliku za treću ima u 4. kolu protiv Radnika iz Bijeljine.

Radnik je za sada na pretposljednjem mejstu tabele bez bodova, izgubile su bijeljinjske cure sve tri utakmice i teško je očekivati “vađenje” na “vrućem” terenu u Gradačacu.

Visited 268 times, 1 Visit today

Related Events

Sportska dvorana Skenderija, Husein-kapetana Gradaščevića, Gradačac

1. Aprila 2016.

17:00 To 18:30

Veliki polufinalni derbi doigravanja za prvaka BiH, u Gradačcu će odigrati Kula i Bimal Jedinstvo.

Odbojkašice iz Gradačca jedno su od najprijatnijih iznenađenja, ova sezona je veoma uspješna i sa pravom se nadaju prolasku u finale. To, naravno, neće biti nimalo lako, jer im stižu višestruke prvakinje i osvajačice Kupa BiH.

Bimal Jedinstvo je favorit u ovom srazu, a za plasman u finale morat će ponuditi maksimum, jer su se već jednom “opekle” u Gradačcu u regularnom dijelu sezone.

Mješovita srednja škola Kalesija, Patriotske lige, Kalesija Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

20. Novembra 2015.

16:00 To 18:30

Derbi začelja, a u okviru 7. kola Premijer lige BiH za odbojkašice, u subotu će odigrati kalesijska Bosna i Derventa.

Obje ekipe su na omjeru od jedne pobjede i pet poraza, nalaze se na posljednje dvije pozicije na tabeli, te će pobjedom pokušati pobjeći sa dna.

Utakmica se igra u dvorani Mješovite srednje škole Kalesija.

Sportska dvorana Srebrenik

19. Februara 2016.

16:00 To 17:30

Derbi 15. kola Premijer lige BiH u odbojci u Srebreniku će odigrati Gradina Herceg i Kakanj 78.

Kakanjci su gledajući tabeli veoma “tvrd orah”. Nalaze se na drugom mjestu sa omjerom 12/2 i u Srebrenik stižu kao blagi favoriti.

Sa druge strane, domaći tim je na petom mjestu i u ovaj susret ulazi u veoma lošem raspoloženju nakon tri vezana poraza.