Ove zime je najtoplije u „Električnom podrumu“, zagrijava Vas ritam Stereo Sektor-a

29. Oktobra 2016.

29. Oktobra 2016.

21:00 To 0:00

Jezero Modrac, Tuzlanski kanton, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Na Jezeru Modrac , kraj Tuzle, 29.10 pocinje sezona underground party-a pod nazivom“ Električni podrum“.

Organizator je  Udruženje za razvoj elektronske kulture i umjetnosti  Stereo Sektor. Udruženje je na čelu niza uspješnih party serijala (Električna šuma ,  Električni podrum i Električni private),   zahvaljujući kojima je značajno obogaćen  noćni život na području TK. Novi projekt,  pod nazivom „Stereo Sektor Clubbing“, ide i korak dalje. Naime,  svakog drugog vikenda, do kraja sezone, bit će održavane underground žurke sa  techno, tech house, deep, minimal i old school funky zvukom.

Početak sezone je rezervisan za DRUMCODE,  i u skladu s tim, prvo veliko ime je  bugarska zvijezda Valerie Ivanov aka TIMMO. Timmo je začetnik techno muzike u Bugarskoj, a Evropu je brzo osvojio svojim trakama koje je izdao za DRUMCODE i OCTOPUS.  Od 2009 ima svoju online radio emisiju pod nazivom „Big room“, u kojoj je ugostio  Umek,  Alan Fitzpatrick , Robert Babicz , Fergie … Mnoga imena poput Carl Coxa Adam Beyera, Richie Hawtina, Len Fakia  podržavaju Timmov rad  puštajući njegove trake na svjetski poznatim eventima .S  Timmom DJ pult ce dijeliti Aid Vehabović , Kido , Black Acid , Fulan Perez i Alexander De Funk .

Za sigurnost na zabavi će biti zaduženi momci iz security guard agencije „Securitas“ . Ulaznice  po promotivnoj cijeni će moguće biti nabaviti  kod Stereo Sektor promotera , a na dan partya cijena  ce biti nešto viša. Dodatne informacije o eventu i promoterima mozete naci na FB stranici Stereo  Sektor.

Vaše je samo da dođete, a mi Vam garantiramo dobru zabavu i nesvakidašnju energiju !

Vaš Stereo Sektor

Visited 146 times, 1 Visit today

Related Events

Hotel Tuzla, ZAVNOBiH-a, Tuzla,

23. Decembra 2015.

19:00 To 22:30

Četvrtak, 24.12.2015 g. od 20 sati Muris Varajić je jedan od najboljih gitarista u cijelom regionu Balkana. Read more…

Robinzon, Prokosovići, Lukavac

8. Jula 2016. To 9. Jula 2016.

18:30 To 3:00

Sve je spremno za prvi ovogodišnji Robinzon party, jednu od najboljih ljetnih muzičkih zabava na otvorenom. Prvi party ove godine održava se u subotu 09. Read more…

4. Novembra 2016.

19:00 To 9:00

Bh. interpretator sevdaha Božo Vrećo održati će koncert u BKC Tuzla 05.11.2016.godine, sa početkom u 20:00 sati. Read more…