Pecivo & Kafa- Mjesto ugodne atmosfere

14. Septembra 2016.

14. Septembra 2016.

20:00 To 22:00

Event Description

I ove srijede odličnu zabavu vam spremamo u P&K-u! Siđe kao krivac za extra zvuk i naše ljubazno osoblje za fantastičan štimung. Čekamo još samo meteorologe da ispune obećanje kako će srijeda biti bez padavina. Ali i ako ih bude, nema veze, svirku ćemo nastaviti u kafiću! Povedite ekipu, dođite i zabavite se! Cijene piva i vina ostaju nepromijenjene, dok su likeri još jeftiniji pa ćete se moći počastiti za samo 1,50 KM!#dobarizgovor

Visited 166 times, 1 Visit today

Related Events

Jevrejska ulica, Tuzla

8. Juna 2016. To 9. Juna 2016.

18:00 To 0:00

+ special VJ set by Alpha Channel
Start 21:00h Entry 2KM

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

28. Oktobra 2016.

17:30 To 19:00

Regionalno popularni trio kojeg čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana preselili su na daske koje život znače. Ovu sjajnu glumačku postavu  možemo gledati u predstavi „Sjajni momci“.

Njihov teatarski performans pretvoren u urnebesnu komediju će nas sve dobro zabaviti i nasmijati, a predstava uskoro svojim prvim izvođenjem stiže u Tuzlu. Predstava „Sjajni momci“ je rađena po tekstu Neila Simona, u originalu „Sunshine Boys“, a govori o dva penzionisana komičara,Hariju i Aliju. Na poziv Zlatana (Harijevog sestrića), Hari i Ali dobivaju priliku da učestvuju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas. Njihov zadatak je da odigraju svoj skeč „Kod doktora“ kojeg su zajedno igrali decenijama. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

Predstava “Sjajni momci” 29. oktobra bit će održana u sali BKC-a Tuzla od 19:30 sati. Sve informacije u vezi rezervacije ulaznica možete dobiti putem broja telefona 035 282-296.

Stadion Tušanj, Tuzla

2. Decembra 2016.

11:00 To 12:45

Utakmicama 18. kola završava se premijerligaški fudbal u 2016. godini. Sloboda svoj posljednji meč igra na Tušnju protiv ekipe Krupe.

Tuzlaci su u dobroj seriji, a u prošlom su kolu ostvarili i prvu gostujuću pobjedu. Imaju Crveno-crni veliki motiv, još im je u igri borba za Ligu za prvaka, dok se svakako žele revanširati Krupi za težak poraz u prvoj utakmici.

Krupa je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi BiH. Nalaze se na četvrtom mjestu sa 30 bodova te su i dalje u borbi za Evropu.