Prestavnici subotičke undergroud scene pokazat će svoje umijeće u Domu Mladih Tuzla

14. Oktobra 2016.

14. Oktobra 2016.

Dom mladih, II tuzlanske brigade, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Prestavljamo Vam dva DJ-a iz Subotice Constantinus & A .TIL. A ( Atila Zex)

Prestavnici suboticke undergroud scene garantuju sjajan provod uz domaci support do sada vec provjerenih DJ Abrash / Music Difference Factory Events (Tuzla) I Don Q / (Lukavac).

Constantinus – Subotica (SRB)
Constantinus radi kao dj od davne 1998. godine. Ubrzo se probio kako na lokalnom tako i na regionalnom nivou i ostavio je briljantan utisak gde god se pojavio.
Svojim umecem za mix pultom i neopisivom komunikacijom sa publikom poceo je dobijati sve ucestalije pozive van zemlje pa se moze pohvaliti nastupima u Austriji, Grckoj, na Malti, Budimpešti i Szegedu, u Slovackoj, Rumuniji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori…

Nastupao je sa velikim imenima a neki od njih su Marco Carola, Marco Bailey, Marko Nastic, Danilo Vigorito, The Advent, Valentino Kanzyani,G Force, Rino Cerrone, Jim Masters, Nick Waren, Anthony Pappa, Kuhl, Budai, Tommyboy, Corvin Dalek . . .
2009. se povlaci iz muzike iz licnih razloga a 2014. se na velika vrata vraca u muzicki svet, ponovno pocinje sa nastupima i krece u produkcijske vode. Usmerava svoju putanju prema technu.
2015 izdao svoj prvi EP. Osniva i svoj label Underground code records iz kog posle nastaje i TechnoLogia records koja se striktno bavi techno zvukom.
Do sada je potpisao i objavio EP za veliki italijanski Le Club Records,Underground code, mTechno, Elexpread, Downtech, Emperor, Golden eye, Elexpread, FluxLab, Ushuaia, Happy days…
Njegove trackove podrzavaju Veerus, Maxie Divine, Rubber legz, Dubriders, Rhadoo, i još mnogo artista

Uz njega ocekujte dinamican set pun preokreta ibudite spremni na ludu komunikaciju koja dovodi do vrele atmosfere u klubu.

https://www.mixcloud.com/djconstantinus/underground-techno-code-001/

ATILA ZEX
Underground light records / Subotica
Covek bez koga se ne moze. Mladi suboticki dj bez kojeg nema zurke u Subotici. Veoma vest za mix pultom i neko od koga publika uvek trazi jos. Krasi ga prelaz iz tech house u techno sa primesama vokala, melodija i bassline-a od kojeg se koza jezi.
Uskoro ce se promovisati i kao producent a ako bi gledali po njeovom setu, znamo da nas ocekuje vrhunska produkcija.

mixcloud.com/AtilaBlaho/atila-tech-house-mix-30072016/

KAD: 14.10.2016
GDJE: Club Palma / Dom Mladih – Tuzla
UPAD: 3 KM

Visited 179 times, 1 Visit today

Related Events

Cafe Bar Sloboda, Tuzla

10. Februara 2017.

18:00 To 21:30

Katolički školski centar Sv. Franjo, Klosterska, Tuzla

5. Marta 2016.

8:00 To 13:00

Turnir će biti održan u Katoličkom školskom centru “Sveti Franjo” Tuzla, koji je ujedno jedan od partnera koji realizuju ovaj turnir. Naziv turnira jeste “Fudbal za sve”.

Turnir je podržan od strane organizacije “Fudbal profit homofobije, fudbal za sve”, te je cilj slanje poruke da u Tuzli nema mjesta za mržnju niti za diskriminaciju.

Na turniru će učestvovati 8 timova od kojih 4 tima su srednje škole iz Tuzle (Gimnazija “Ismet Mujezinović”, Gimnazija “Meša Selimović”, Behram-begova medresa Tuzla i Katolički školski centar “Sveti Franjo” u Tuzli) i 4 tima fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Glavni organizatori ovog turnira jesu Omladinska grupa Omladinskog Resursnog Centra Tuzla i Katolički školski centar “Sveti Franjo” Tuzla.

St. James's Irish Pub, Koste Racina 3, Tuzla,

30. Decembra 2015. To 31. Decembra 2015.

18:00 To 0:00

Dočekajte novu 2016 godinu uz Hangover band iz Banja Luke.