Restoran Plaža jezero Modrac: Milica Pavlović

2. Aprila 2016.

3. Aprila 2016.

20:00 To 1:00

5km

Prokosovići, Lukavac

Event Description

Dve po dve”, “Tango”, Sexy senorita”, “Dominacija”, La fiesta”? i drugi hitovi očekuju vas u subotu 02/04 u našem klubu uz predivnu ?Milicu Pavlović!?

Info/rezervacije: +387 61393133 | Ulaz:5KM | Dobrodošli

Visited 160 times, 2 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

4. Novembra 2016.

AVANGARDNI NOVEMBAR:
? Music live – Armin & Anis ??? | subota 05.11. | 20h
Posebna ponuda: TEQUILA 1 KM.
Dobro nam došli 🙂

Dom Mladih Tuzla, Dragiše Trifkovića, Tuzla,

23. Novembra 2015.

17:00 To 22:00

Manifestacija po nazivom “Pjesničkom riječju STOP NASILJU NAD ŽENAMA” ove godine se održava drugi put i nadamo se svake slijedeće godine u sve jačem vrisku i apelu.
Istoimeni blog nastao je u jedanaestom mjesecu 2012. godine kada je skupina pjesnika, entuzijasta koji svojim načinom tj. riječju izražavaju svoju potporu, pisala pjesme po društvenim mrežama u svrhu međunarodnoga dana borbe protiv nasilja nad ženama.
Želeći da ne bude sve na jednom mjestu napravljen je blog gdje je sada prikupljeno jako puno radova od otprilike 270 pjesnika iz cijele regije ali i puno šire, a možemo reći da istoimeni svakodnevno raste.
Blog nije samo protiv ove vrste nasilja nego u svrhu svih vrsta nasilja gdje se oskvrnjuje čovjek kao čovjek u njegovoj malenkosti ili veličini.
Međutim ,pošto je nastao baš u ove dane i obilježava se na taj dan.
Zato ustanimo ,opjevajmo zaštitimo na svoj način svaku osobu .Nitko nije zaslužio biti ni psihički ni fizički zlostavljan ,silovan ,pretučen.
Želeći apelirati još jače.Ove godine će se ista manifestacija održavati 24.11.2015. u 19 h na nekoliko destinacija širom regije a sve u svrhu zaštite djevojke , žene , majke .
U svrhu onoga što je najbitnije svakoj ženi da zna zaštiti svoju slabost i ne dozvoliti biti potlačena bilo kojom vrstom nasilja -psihičkom ili fizičkom.
Pjesnici u svojoj ujedinjenosti tvore zasebnu državu gdje se ne pita tko je otkuda .Svi isti samo sa sobom i u sebi poput iskazanih molitvi pišu želeći na taj način staviti na pijedestal Ženu.
Pokušat ćemo stupiti u kontak sa udrugama i kućama te same programe prikazati i žrtvama istih što nam je u budućnosti i najveći cilj. Zastrašujuća je brojka od milijardu žena i djevojčica koje su svakodnevno zlostavljane tokom cijeloga života a da se u velikom slučaju po tom pitanju ništa ne poduzima.
Također, nasilje nad ženama i djevojčicama ne može se ekskluzivno pripisati niti jednoj društvenoj, religijskoj, političkoj, obrazovnoj, dobnoj, ekonomskoj ili nekoj drugoj skupini.Ono je prisutno u svim postojećim društvima.
Za sada su nam potvrđene ove destinacije gdje će se u isto vrijeme održati ova manifestacija, a to su :
Beograd, NoviSad, Subotica, Niš, Podgorica, Split, Tuzla, Pazin, Varaždin, Maribor, Zagreb, Osijek, Slavonski Brod, Županja, Rešetari

Vaši
Grupa Lucido
Dom Mladih Tuzla

Club Viva, ZAVNOBIH 13, Tuzla,

7. Januara 2016. To 8. Januara 2016.

19:00 To 0:00

U klubu Viva ovog petka gostuje Tamara Dragić, jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice.