Robna kuća Tuzlanka: Valentinovo uz mnogo iznenađenja

14. Februara 2017.

14. Februara 2017.

8:00 To 22:00

Robna kuća Tuzlanka, Tuzla

Event Description

Robna kuća Tuzlanka i ovaj 14. februar slavi sa svojim cijenjenim posjetiteljima. U periodu od  6. do 14. februara za sve generacije pripremili smo mnoštvo iznenađenja.

Napravite zajedničku fotografiju bilo gdje u RK Tuzlanka, u periodu od 06.02. do 14.02.2017. i podjelite na facebook-u i označite se na FB Rk Tuzlanka, a najsretniji par osvaja vrijedan poklon.

Za one koji ne znaju šta pokloniti svojoj voljenoj osobi, u periodu od 10. do 14.02. u prizemlju Rk Tuzlanka u periodu od 12 do 20 sati, biće organiziran Ljubavni sajam- slatki pokloni za vaše voljene. Izlagači na Ljubavnom sajmu su: čokoladni buketi Macadamy, cvjetni aranžmani Clivia, Mentha natural cosmetics, Galerija čokolada i pralina Tuzla, Terra candles-unikatne svijeće za svaku priliku, AnyFild ručno rađeni nakit.

Učinite svoje srce plemenitim i na ovaj dan i kupite poklon napravljen od Centra za djecu sa višestrukim smetnjama “Koraci nade” Tuzla ili pak pomozimo lavici Iris da prohoda! Jedna šolja sa ljubavnom porukom, jedan njen korak!

Svi parovi koji 13. i 14.02. kupe neki poklon svojoj dražoj polovini u nekoj od radnji u Rk Tuzlanka, imaju priliku da osvoje putovanje u Veneciju. Sve što treba jeste da račun sa svojim podacima ubace u kutiju u prizemlju, kod kutka za profesionalno fotografisanje i čekaju izvlačenje koje će biti javno organizirano poslije 14. februara.

Također, svaki zaljubljeni par će na Dan zaljubljenih dobiti na poklon profi fotografiju iz ljubavnog kutka. Sve vas fotograf čeka 14.02. u periodu od 12 do 20 sati.

Nismo zaboravili i naše najmlađe, za Dan zaljubljenih djeca u periodu od 18 do 21 sati uz pomoć učiteljica i animatora izrađuju pano sa motivima ljubavi, tzv. Ljubavni pano. Mališani će imati priliku da pokažu što to za njih predstavlja ljubav.

Zaljubljeni parovi kao i roditelji će moći uživati u  romantičnom koncertu na 4. spratu od 20 do 21:30 sati. Grupa Divan iz  Tuzle, svira i pjeva repertoar muzike za Valentinovo.

Cjelodnevni/noćni sadržaj je besplatan za sve naše posjetitelje. RK Tuzlanka će raditi do 22 sata.

Visited 254 times, 1 Visit today

Related Events

Atelje Ismet Mujezinović, Klosterska, Tuzla,

22. Marta 2016.

15:00 To 17:00

Nakon što je u oktobru prošle godine puštena u rad platforma javnarasprava.ba, putem koje građani mogu uticati na legistlativni proces na državnom i entitetskom nivou, te dvosmjerno komunicirati sa izabranim predstavnicima u parlamentima, inicirana je i implementacija ove platforme na kantonalnom nivou. Osnovna namjena web platforme tk.javnarasprava.ba je poboljšanje učešća građana/ki u procesima donošenja odluka u TK i predstavlja pilot projekat uspostave platforme na kantonalnom nivou.
Putem ove web stranice svi zainteresovani mogu se u samo nekoliko koraka uključiti u raspravu o prijedlozima zakona koji se nalaze u proceduri u Skupštini TK, te komunicirati sa izabranim zastupnicima koji sjede u njoj. Ova platforma također pruža i mogućnost pokretanja peticije ili inicijative koja će biti upućena odgovornim.

Kuća plamena mira, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

20. Novembra 2015.

17:00 To 19:00

Muzika, meditacija i ples u jedinstvenom iskustvu duhovne muzike. Obasjaćemo svijet svojim glasovima i svjećicama molitve 🙂 Dobrodošli!

Jevrejska 8, Tuzla,

31. Januara 2016.

19:00 To 21:30

Caffe galerija “Bunt” večeras će organizovati večer poezije. Pozivamo sve ljubitelje pisane riječi da posjete ovaj događaj.