RUKOMET (M): Konjuh – Zrinjski

19. Aprila 2017.

19. Aprila 2017.

19:00 To 20:30

3 KM

Sportska dvorana Živinice

Event Description

Konjuh nema puno izbora! Tim iz Živinica mora pobijediti Zrinjski u međusobnom duelu, kako bi ostao u utrci za plasman u Ligu za prvaka BiH.

Svaki drugi drugi rezultat ekipu Bojana Unčanina udaljit će od tog cilja, zato podržite Stolare da u srijedu stignu do veoma važnog trijumfa.

Visited 196 times, 1 Visit today

Related Events

Mala dvorana Mejdan, Tuzla

25. Oktobra 2016.

17:00 To 18:30

Sloboda Solana je u do sada tri odigrane utakmice ostvarili isto toliko pobjeda, te u 5. kolu ima priliku ostati na stopostotnom učinku. U Mejdan stiže ekipa Žepča.

Solari su veliki favoriti u ovom susretu i sve osim očekivane pobjede Tuzlaka bilo bi ravno senzaciji. Klub u ovoj sezoni imaju najviše ciljeve, a glavni je svakako povratak u Premijer ligu BiH.

Žepčaci su do sada ostvarili jednu pobjedu i tri poraza, ali sigurni smo da se neće lako predati na ovoj utakmici.

 

Sportska dvorana Živinice

25. Aprila 2017.

17:00 To 18:30

U srijedu, 26. aprila igra se posljednje kolo rukometne Premijer lige BiH i sve utakmice počinju u isto vrijeme, od 19 sati. Konjuh svoju utakmicu na svom terenu igra protiv Krivaje iz Zavidovića.

Imali su Živiničani dvije pobjede u nizu, protiv Zrinjskog i Čelika, pa im je želja da i u srijedu osvoje nove bodove. Ta utakmica neće biti nimalo laka, jer se Krivaja bori za opstanak u Premijer ligi, ali sa druge strane pobjeda znači mnogo, pogotovo ukoliko Borac pobijedi u Derventi.

Tada bi Konjuh osvojio treće mjesto. No bez obzira na taj duel, Konjuh pobjedom osvaja četvrto mjesto i osigurava učešće u Ligi 4 za prvaka BiH.

Sportska dvorana Živinice, Živinice Grad

26. Februara 2016.

17:00 To 18:30

Rukometaši Konjuha u subotu igraju veoma tešku utakmicu protiv Dervente, u okviru 20. kola Premijer lige BiH.

Ekipa iz Živinica još nije osigurala opstanak u ligi, pa im je svaki bod, pogotov na domaćem terenu, veoma bitan. Derventa je na četvrtoj poziciji i u Živinice dolaze rasterećeni.

Iako su gosti favoriti, u Živinicama nije lako doći do bodova.