RUKOMET: Sloboda Solana – Bosna TS

8. Oktobra 2016.

8. Oktobra 2016.

17:00 To 18:30

Ulaz slobodan

Mala dvorana Mejdan, Tuzla

Event Description

Sloboda Solana uvjerljivom je pobjedom u Sanskom Mostu je otvorila takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH. Solari su u drugom kolu bili slobodni, a u trećem su domaćini ekipi Bosne TS iz Tešnja.

Tuzlanska ekipa manje-više je zadržala glavne igrače, te je sa nekoliko pojačanja jedan od favorita za povratak u Premijer ligu.

Bosna TS je tim po kvalitetu za sredinu tabele i njihova očekivanja su slična. No, daleko od toga da se planiraju naprijed predati u Mejdanu. Njihov omjer rtrenutno je pobjeda i poraz.

Visited 180 times, 1 Visit today

Related Events

Sportska dvorana, Patriotske lige, Gračanica, Federacija Bosne i Hercegovine, Bosna i Hercegovina

19. Novembra 2015.

17:00 To 19:00

Iako je Vogošća neporaženi tim lige, u Tuzli je bilo vidljivo da nisu neranjivi. Gračanica je trenutno u sredini tabele i kod kuće su uvezali tri vezane pobjede.

Gosti jesu favoriti, ali domaća ekipa se neće predati te će pokušati zagorčati život Ovčini, Divkoviću, Šabanoviću i društvu…

SKPC Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

27. Novembra 2015.

11:30 To 13:00

U okviru 8. kola Superlige Federacije BiH, rukometašice Tuzle u Mejdanu igraju protiv Turbine.

Domači sastav trenutno je na petom mjestu tabele, dok su gošće jednu poziciju ispod. Obje ekipe su na omjeru 3 pobjede i 2 poraza.

SKPC Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

8. Jula 2016.

7:00 To 17:00

Udruženje “Veterani RK Sloboda” i Škola rukometa “Sloboda” iz Tuzle organizuju jednodnevni Međunarodni bajramski rukometni turnir uz sudjelovanje više ekipa iz Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Na turniru u tuzlanskom Mejdanu, kako je najavljeno, sudjelovat će kadetske ekipe rukometnih klubova Bijeljina, Kakanj, Sloboda i Speed (Gradačac), zatim, veterani Slobode, Dobove (Slovenija) i reprezentacija veterana TK. Planirano je i odigravanje revijalne utakmice između OŽRK Jedinstvo i Slobode – cicibani.

Program turnira objavit ćemo naknadno.

Izvor: Tuzlalive.ba