RUKOMET: Sloboda Solana – Gradačac

5. Novembra 2016.

5. Novembra 2016.

17:00 To 18:30

Mala dvorana Mejdan, Tuzla

Event Description

Derbi narednog 7. kola rukometne Prve lige Federacije BiH odigrat će Sloboda Solana i Gradačac.

Duel je to ekipa koje su prošle sezone napustile najviši rang, sa ambicijama da se vrate u Premijer ligu. Solari su na dobrom putu, imaju omjer od četiri pobjede i poraza, te imaju priliku pobjedom ostati u vrhu tabele.

Sa druge strane, Gradačac ima dvije pobjede i tri poraza, krenuli su nešto lošije, ali se mogu opravdati činjenicom da su jedna od najmlađih ekipa u prvenstvu.

 

Visited 197 times, 1 Visit today

Related Events

Sportska dvorana Živinice, Živinice Grad

27. Novembra 2015.

17:00 To 19:00

Konjuh je, možda i neočekivano, uplivao u donji dio tabele. Trenutno je na 12. mjestu sa isto toliko bodova, a nakon poraza u Sarajevu, prilika sa popravni je protiv dobojske Sloge.

Gosti su u sigurnoj zoni, imaju 18 bodova. Daleko su od zone ispadanja, ali i od evropskih mjesta, tako da trenutno mogu igrati rasterećeno.

Utakmica se igra u Gradskoj dvorani u Živinicama.

 

SKPC Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

8. Januara 2016.

18:15 To 19:30

Nakon pobjede nad Slovačkom i remija u Litvaniji, rukometna reprezentacija BiH nastavlja svoje kvalifikacije za SP 2017. godine.

Naredni protivnik je debitant Kosovo i prilika je ovo za pulene Dragana Markovića da uzmu nove bodove i ostanu u igri za prvo mjesto u grupi i plasman u baraž.

Podržimo Zmajeve, napunimo Mejdan!

Sportska dvorana, Patriotske lige, Gračanica, Federacija Bosne i Hercegovine, Bosna i Hercegovina

19. Novembra 2015.

17:00 To 19:00

Iako je Vogošća neporaženi tim lige, u Tuzli je bilo vidljivo da nisu neranjivi. Gračanica je trenutno u sredini tabele i kod kuće su uvezali tri vezane pobjede.

Gosti jesu favoriti, ali domaća ekipa se neće predati te će pokušati zagorčati život Ovčini, Divkoviću, Šabanoviću i društvu…