Sea Funky&Salt Techno Party

9. Aprila 2016.

10. Aprila 2016.

22:00 To 4:00

Dom mladih, II tuzlanske brigade, Tuzla

Event Description

Poštovana publiko,

posebno oni sa instančanim čulima za elektronsku muziku, cast nam je predstavit cijenjenog gosta iz Dalmacije. Covjek koji je, kao promotor i vlasnik labela Family Grooves zajedno sa suprugom Izabelom, uradio jako mnogo na promociji elektronske muzike. Ovoga puta dolazi kao DJ sa malo drugačijim setom nego se ovdje moze cuti. Šta reći osim virtuoz, upućeni znaju koliko je zahtjevno miksati možda i korijen il’ korijenčić elektronske muzike – funky, kombinirajuci sa raznim stilovima i dominatnim basom.
Za warm up je zadužen dečko koji mnogo obecava. Njegovo polje je produkcija, vrti progressive house ali ga želimo vidjeti u vatri, a warm up je nekad teži od headlinera jer ne smije podići publiku, vec je samo zagolicati i prepustiti glavnom. Evolucija Zvuka dolazi na kraju sa malo drugačijim odabirom stvari. Na nama je tu noć da opravdamo epitet technograda, a ujedno je ovo treći party u našoj organizaciji simbolicnog naziva Morski Funky i Slani Techno Ovim dogadjajem slavimo i naš prvi rodjendan kao live act, tako da će i mašine da se upale. Dodjite i podržite scenu u jedinom i najboljem klubu u gradu, Palmaclub Tuzla u Domu mladih.
Rijetkost je imati u gradu Silvija Silvio Hrabar i gledati tu toplinu i perfekciju miksanja. Budite nam dobro.
Do tada vasa EZ. See Ya !!!

Visited 341 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Kalesija,

11. Decembra 2015.

18:00 To 21:30

Najbolji provod u Kalesiji. Subota je kod nas najbolja.

Alije Izetbegovića, Srebrenik,

25. Februara 2016.

18:00 To 21:30

PETKOM samo za VAS u Srebreniku muzika uživo.  Ovog petka sa nama je Almir Sofić sa bandom, koji ce sigurno napraviti odličnu atmosferu…

CineStar, Tuzla

21. Aprila 2017.

12:00 To 14:05

IZVORNO IME: Power Rangers
REDATELJ: Dean Israelite  |  ŽANR: Akcijski, avantura, SF
ULOGE: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Dacre Montgomery
TRAJANJE FILMA: 124 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, morat će prevladati svoje osobne probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.